Din personlige hilsen fra Ward Simpson
Har du noen gang vært desperat i forbindelse med noe? Villig til å gjøre hva det skal være?

Hvis du har, da vet du nøyaktig hva jeg snakker om. Du nådde et punkt i livet som Jakob (1 Mosebok 32,22-32) hvor du ikke kunne gå videre med mindre det riktige skjedde.

En mann kom til meg med tårer strømmende nedover ansiktet. Han så ut som han var i pine. Hans verden var snudd på hodet. Forretningsvirksomheten hans brøt sammen og banken truet med å overta huset hans. Det var hjerteskjærende å se denne mannen så desperat. Han ba om råd og var faktisk villig til å gjøre hva som helst.
Han hadde nådd et punkt hvor han var desperat.
Senere den kvelden tenkte jeg på mitt eget liv. Jeg så denne mannens desperasjon over ting i denne verden og jeg husket salmistens ord: “Som en hjort skriker etter rennende bekker, slik skriker min sjel etter deg, Gud.” (Salme 42,2).
Visste jeg egentlig hva det betød? Hadde jeg noen gang begjært noe så sterekt? Var jeg sulten på mer av Gud eller var jeg fornøyd? Var jeg tilfreds med livet mitt? Hadde jeg alt Gud hadde for meg? Fantes det mer?

Var jeg i det hele tatt interessert? Hvor mye plass hadde jeg for Gud? Hvor oppriktig var jeg? Kunne jeg, som salmisten, si at jeg ropte på Gud som en utslitt hjort roper etter vann?

Svaret var nei! Jeg trengte en personlig vekkelse … jeg trengte at min sult ble oppvakt. Jeg trengte hjelp.

Den berømte evangelisten Steve Hill viste ofte til uttrykket: “Du kan føre en hest til vannet, men du kan ikke tvinge den til å drikke,” men poengterte at det var feil. ” Du kan få en hest til å drikke ved å ha salt i havren!”

Dette ble alltid møtt med latter, men det er en stor sannhet i det.

Vi kan få vann i munnen ved å snakke om den deilige maten vi har spist. Vi kan oppgløde andre ved å fortelle dem spennende historier og opplevelser.
Vi kan “salte havren!”…
Og det er nøyaktig hva vi har som mål å gjøre her i GOD TV … å vinne de fortapte og utruste Menigheten.
Vi fortsetter å oppgløde menns og kvinners liv og hjerter over hele verden og skape en “HELLIG DESPERASJON” med de forvandlende, kraftfulle og spennende Gode Nyhetene om Jesus Kristus.

Vekkelse er en grunnpilar her i GOD TV. Vi vil forsikre oss om at vi sender det Gud gjør rundt omkring i verden. Dette er vår lidenskap og jeg vet det også er din.

Dette brevet er tosidig. Først skal det oppmuntre deg til å tenne opp en “hellig desperasjon” i ditt hjerte. Å minne deg på at det er så mye mer Herren har for deg.

Å oppmuntre deg til ikke å være fornøyd, men å presse på videre og søke Gud som aldri før. Vær som Jakob og ikke slipp taket før gjennombruddet kommer.

La meg gi deg et eksempel fra mitt eget liv. Jeg brukte mange måneder på å rope ut til Herren om mer av Ham – en dypere vandring, en nærere relasjon, muligheter i thenesten, åndelige gaver og så vider, og så videre. Jeg var ikke fornøyd.

Jeg var ikke tilfreds. Jeg var ikke tilfredsstilt. Jeg visste det måtte være mer. Det var ikke lenge etterpå at Gud forfremmet meg til president og leder for GOD TV…
Han svarer på ropet fra de som er sultne, venner, og jeg vet at Han også vil svare deg.
Ikke svøm i dammen, min venn, havet er like rundt hjørnet! Lovet være Gud!
Det andre jeg vil si er at når mennesker blir partnere med GOD TV, er det de som tar Jesu Kristi livgivende budskap til nasjonene. De gir inspirasjon til denne “hellige desperasjonen”.

De “salter havren” rundt omkring i verden. Hvis det er deg, tusen takk, min venn, tusen takk! Og om det enda ikke er deg, vil du vurdere å stå sammen med oss denne måneden? Dine gaver fortsetter virkelig å spre vekkelsens ild til alle nasjoner. Vær så snill å be over gaven din denne måneden og vit at dine midler er et kraftfullt verktøy i Guds rike. Din gave blir ikke bare brukt her og nå til å vekke opp vekkelsesflammene, men taler også din sak i det himmelske. Vi ber om at din sjenerøsitet vil være en tilbedelseshandling og at du i sannhet er en glad giver, for det vil utløse usigelige velsignelser i livet ditt.

Sammen kan vi fortsette å innta eteren for Kristus!

I Hans navn

Ward Simpson
President og leder | GOD TV
Ps. På grunn av
din sjenerøstitet
og støtte…


…vil vi gå i partnerskap med Reinhard Bonnke, Daniel Kolenda og alle i Christ for all Nations (CfaN) fra 4.-7. september for å sende og dele “Light the Fire Again konferansen” DIREKTE fra Pensacola, Florida. Vi har tro for at det blir en spektakulær hendelse med over 10.000 mennesker tilstede og vi har tro på å Igjen å se Gud i virksomhet.
Ps. På grunn
av din
sjenerøstitet
og støtte…


…vil vi gå i partnerskap med Reinhard Bonnke, Daniel Kolenda og alle i Christ for all Nations (CfaN) fra 4.-7. september for å sende og dele “Light the Fire Again konferansen” DIREKTE fra Pensacola, Florida. Vi har tro for at det blir en spektakulær hendelse med over 10.000 mennesker tilstede og vi har tro på å Igjen å se Gud i virksomhet.
Ps. På grunn av
din sjenerøstitet
og støtte…


…vil vi gå i partnerskap med Reinhard Bonnke, Daniel Kolenda og alle i Christ for all Nations (CfaN) fra 4.-7. september for å sende og dele “Light the Fire Again konferansen” DIREKTE fra Pensacola, Florida. Vi har tro for at det blir en spektakulær hendelse med over 10.000 mennesker tilstede og vi har tro på å Igjen å se Gud i virksomhet.

Donate by Direct:

Please email details of your donation to [email protected] so that we can confirm receipt and thank you.

Bank Name: BANK OF AMERICA
Address: 390 N. ORANGE AVE. ORLANDO, FL 32801
Phone: 1-888-852-5000 x3393
Fax: 407-420-2787
Account Number: 001925993356
SWIFT Code: BOFAUS3N
ABA Routing Number: 026009593
ACH Routing Number: 63100277

Donate by Mail:

GOD TV USA,
PO Box 592247,
Orlando,
FL 32859-9804

Donate by Phone:

Phone: 888-463-1365

Text 9132257734 with the amount you want to give. You will then receive a text back that says, “Almost finished!” Tap the link given to complete your gift to GOD TV.