Een boodschap voor jou van Ward Simpson
Ben je ooit ergens hongerig naar geweest? Bereid om alles te doen wat nodig is?

Zo ja, dan weet je precies waar ik het over heb. Een punt in je leven zoals Jacob (Genesis 32: 22-32) waar je niet verder kon gaan tenzij de juiste uitkomst was bereikt.

Een man kwam naar me toe met tranen die over zijn gezicht stroomden. Zijn wereld stond op zijn kop. Zijn bedrijf stortte in en de bank nam zijn huis weer in bezit. Het was hartverscheurend om deze man zo wanhopig te zien. Hij vroeg om advies en was oprecht bereid om te doen wat nodig was.
Hij was op het punt van wanhoop.
Later die avond dacht ik aan mijn eigen leven. Ik zag de wanhoop in die man voor de dingen van deze wereld en ik herinnerde me de woorden van de psalmist: “Zoals een hert hevig verlangt naar water, zo verlang ik hevig naar U, God. Ik heb dorst naar U”. (Psalm 42)
Wist ik zelfs wat dat betekende? Had ik ooit zoveel verlangd? Had ik honger naar meer van God of was ik tevreden? Was ik tevreden met mijn leven? Had ik alles wat God voor mij had? Was er meer?

Was ik zelfs geïnteresseerd? Hoeveel ruimte had ik voor God? Hoe serieus was ik? Zou ik, net als de psalmist, kunnen zeggen dat ik naar God dorstte als een hert dat naar water smacht?

Het antwoord was Nee! Ik had een persoonlijke opwekking nodig… Ik had honger nodig. Ik had hulp nodig.

Steve Hill, de bekende evangelist, wijst er vaak op dat de uitdrukking “Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het niet doen drinken” eigenlijk verkeerd is: “Je kunt een paard doen drinken door zijn haver te zouten!”

Hoewel hier altijd om gelachen wordt, bevat het ook een kern van waarheid.

We kunnen iemands eetlust opwekken door te praten over het heerlijke eten dat we net hebben gegeten. We kunnen anderen enthousiasmeren door hen spannende verhalen en ervaringen te vertellen.
Je kunt ‘de haver zout maken!’
Dit is precies wat we bij GOD TV willen doen: de verlorenen winnen en de kerk toerusten.
We beroeren voortdurend de harten en levens van mannen en vrouwen over de hele wereld en creëren “EEN HEILIGE HONGER” met het transformerende en krachtige goede nieuws van Jezus Christus.

Opwekking is een pijler hier bij GOD TV. We willen ervoor zorgen dat, wat God doet, over de hele wereld wordt uitgezonden. Dit is onze passie en ik weet dat het ook jouw passie is.

Deze brief is tweeledig. Ten eerste, om je aan te moedigen om een “heilige honger” in je hart op te wekken. Om je eraan te herinneren dat er zoveel meer is dat de Heer voor je heeft.

Om je aan te moedigen niet te settelen, maar als nooit tevoren aanhoudend God te zoeken. Wees als Jacob en laat niet los totdat je doorbraak komt.

Laat ik een voorbeeld geven uit mijn eigen leven. Maandenlang heb ik het naar de Heer uitgeschreeuwd. Ik wilde een diepere relatie met Hem, meer mogelijkheden qua bediening, geestelijke gaven etcetera. Ik was niet tevreden.

Ik wist dat er meer moest zijn. Het was niet lang daarna dat God mij deze positie van president en CEO bij GOD TV gaf…
Hij beantwoordt de roep van degenen die hongerig naar meer zijn en ik weet dat Hij jou ook zal antwoorden.
Zwem niet in de vijver als de oceaan om de hoek ligt!
Ten tweede zou ik willen zeggen dat, wanneer mensen samenwerken met GOD TV, zij de levensreddende boodschap van Jezus Christus naar andere landen brengen. Ze inspireren deze ‘heilige honger.

Ze ‘zouten het haver’ over de hele wereld. Als jij dat bent, dan dank ik je hartelijk! Zo niet, dan kun je overwegen ons deze maand te helpen. Jouw giften blijven het vuur van opwekking verspreiden onder alle naties. Overweeg in gebed jouw gift van deze maand en weet dat je financiën een krachtig hulpmiddel zijn in het Koninkrijk. Jouw giften worden niet alleen gebruikt om opwekking te brengen, maar bewegen ook iets in de hemelse sferen. We bidden dat jouw vrijgevigheid een daad van aanbidding zal zijn en dat je echt een blijmoedige gever bent, want dat zal een ongekende zegen in jouw leven vrijzetten.

Samen kunnen we doorgaan om de ether in te nemen voor Christus!

In ZIjn Naam

Ward Simpson
President & CEO | GOD TV
Ps. Vanwege
jouw vrijgevigheid
en steun …


…werken we op 4-7 september samen met Reinhard Bonnke, Daniel Kolenda en iedereen bij Christ for all Nations (CfaN) om de “Light the Fire Again” -conferentie uit te zenden en te delen, LIVE vanuit Pensacola Florida. Het belooft een spectaculair evenement te worden met meer dan 10.000 aanwezigen en we geloven dat we weer een beweging van God zullen zien.
Ps. Vanwege
jouw vrijgevigheid
en steun …


…werken we op 4-7 september samen met Reinhard Bonnke, Daniel Kolenda en iedereen bij Christ for all Nations (CfaN) om de “Light the Fire Again” -conferentie uit te zenden en te delen, LIVE vanuit Pensacola Florida. Het belooft een spectaculair evenement te worden met meer dan 10.000 aanwezigen en we geloven dat we weer een beweging van God zullen zien.
Ps. Vanwege jouw
vrijgevigheid
en steun …


…werken we op 4-7 september samen met Reinhard Bonnke, Daniel Kolenda en iedereen bij Christ for all Nations (CfaN) om de “Light the Fire Again” -conferentie uit te zenden en te delen, LIVE vanuit Pensacola Florida. Het belooft een spectaculair evenement te worden met meer dan 10.000 aanwezigen en we geloven dat we weer een beweging van God zullen zien.

Donate by Direct:

Please email details of your donation to [email protected] so that we can confirm receipt and thank you.

Bank Name: BANK OF AMERICA
Address: 390 N. ORANGE AVE. ORLANDO, FL 32801
Phone: 1-888-852-5000 x3393
Fax: 407-420-2787
Account Number: 001925993356
SWIFT Code: BOFAUS3N
ABA Routing Number: 026009593
ACH Routing Number: 63100277

Donate by Mail:

GOD TV USA,
PO Box 592247,
Orlando,
FL 32859-9804

Donate by Phone:

Phone: 888-463-1365

Text 9132257734 with the amount you want to give. You will then receive a text back that says, “Almost finished!” Tap the link given to complete your gift to GOD TV.