Vær en stemme for de ufødte!
Et initiativ fra GOD TV.
Gud virker nå kraftfullt gjennom GOD TV, Han åpner opp nye fenomenale måter for oss å utvide Hans kongerike på.
Hvilket privilegium det er å få være med på det Han gjør.
Sannheten er at vi måtte endre på dette brevet i siste minutt for å fortelle deg om ett av våre spennende nye prosjekter. Det ville vært mye lettere å fortsette med det planlagte brevet, men alle her hos GOD TV var enige i at vi må lytte og følge det Herren har for oss.

Så her er jeg sprekkeferdig med forventning over en uforutsett mulighet vi, som GOD TV-familien, har til å bringe håp og helbredelse inn i det som er et svært vanskelig tema for mange mennesker.

Vi får rett som det er telefoner fra seere som har vært gjennom tap eller abort og trenger å motta trøst og tilgivelse fra Herren.
Som en virksomhet som tjener Gud, tror vi at vi er kalt til å være et talerør for livets hellighet over hele kloden.
Gjennom årene har vi ofte sendt programmer fra weekender, konferanser og dokumentarer som omhandler abortmotstand. Dette har også kommet til uttrykke gjennom våre blogger og daglige e-poster. Gjennom et partnerskap med den svært innflytelsesrike Pro-Life filmen, «Unplanned», kan vi i stor grad påvirke mennesker.
«Unplanned,» filmen som gjør hjertene myke.
Det kan se umulig ut å gå imot den radikale abortlobbyen på verdensbasis, men det finnes håp når vi ser på den overveldende suksessen til denne filmen. På tross av forbud mot reklame, at den er blokkert på sosiale medier og har fått restriktiv omtale, har «Unplanned» hatt stor suksess på kinoene i USA.

GOD TV og våre trofaste partnere hjalp til med å promotere denne svært innflytelsesrike filmen for det amerikanske publikummet da andre nektet å gjøre det.
Nå har vi gått inn i partnerskap med «Unplanned» for å promotere filmen over hele verden. Vi begynner med å vise filmen i høyskoler over hele USA!
Den forteller den sanne historien til Abby Johnson som var årets ansatte hos Planned Parenthood i 2008. Men etter en opplevelse som kan sammenliknes med Paulus’ opplevelse på veien til Damaskus, vendte hun ryggen til abortkjempen og ble en Pro-Life-aktivist. Bare Gud kunne ha regissert denne 180 graders snuoperasjonen, akkurat som Han gjorde med apostelen Paulus.

Nå tror vi at når vi viser denne filmen for studentene, vil de også forandre innstilling. Som dette prosjektet går videre i USA, er målet vårt å vise filmen på universiteter i andre land.
It tells the real-life story of Abby Johnson who was Planned Parenthood’s Employee of the Year in 2008. However, after ‘a Damascus Road’ experience, she turned her back on the abortion giant to become a Pro-Life activist. Only God could have engineered this 180-degree turnaround, just like He did with the Apostle Paul.

Now, we are believing that as we screen this film to students they too will have a complete change of heart. As this initial project gains momentum in the USA we aim to screen the film in universities in other nations.
Vil du stå med oss for at dette kan skje?
Mange seere var trofaste Pro-Choice (for valgfrihet) før de så denne filmen, og gikk derifra som Pro-Life! (for Livet). Andre har mottatt helbredelse fra tidligere aborter og mange ser for første gang hvordan abort ser ut.
I våre sendinger denne måneden vil vi fortelle mennesker overalt at «Life matters!» Som vi leser i Guds Ord, er vi kalt til å være en stemme for de stumme.
«Lukk opp din munn for den stumme! Tal saken for alle dem som er nær ved å forgå!» (Ordspråkene 31,8).
Vi ønsker ikke å fordømme noen, men heller å fokusere på å feire livet. Som troende setter du og jeg pris på alles skjebne, inkludert de ufødtes. Hver person er unik fra unnfangelsen av og vi mister noe av uvurderlig verdi hvis de ikke kommer inn i denne verden.

Dette synet blir brutt ned særlig på høyskolenivå hvor det ofte foregår et angrep på personlig identitet. Vi ønsker å fortelle hver enkelt student at de er verdifulle, elsket av Gud og har en fremtid, på samme måte som alle barn.

Abort er lovlig tilgjengelig i England, Scotland og Wales opp til 24. uke. Etter forrige års folkeavstemning, er det nå lovlig i Irland. Loven er den samme i Skandinavia. I Norge kan man be om abort inntil 12. uke og det kan også innvilges inntil 22. uke.

Det finnes svangerskaps-sentre inkludert de som drives av kristne, men de skal gi upartiske råd. Vi ønsker klart og tydelig å informere kvinner som står overfor en svangerskapskrise om de Pro-Life-valgene som er tilgjengelige for dem så vel som å hjelpe alle dem som har opplevd en følelse av tap gjennom abort eller spontanabort, dødfødsel eller krybbedød. Vi ønsker å hjelpe menn og kvinner med problemer som har oppstått etter en abort, på deres vei til gjenoppretting.
Vil du hjelpe oss å gjøre det gjennom media?
Som en medieorganisasjon er vi villige til å ta et modig standpunkt og ta de vanskelige samtalene med mennesker på bakken. Vi kan imidlertid ikke gjøre det uten deg. Vi trenger «alle mann på dekk» – fra å sette i gang forbederne våre, til å gi gode rettslige råd og naturligvis midlene som skal til for at dette kan skje.

Du har kanskje en sønn, datter, et barnebarn, en nevø, niese som trenger å forstå hvor høyt Gud verdsetter liv. Gjennom din støtte til Life Matters, kan du være en livgivende stemme for dem og deres venner!

Vær med oss når vi sender disse spesielle sendingene i oktober hvor vi forsøker å hjelpe til med å helbrede skammen og sårene fra å ha mistet et barn – enten det var gjennom valg eller ikke. Vær med oss når vi ser på livets verdi og hellighet, og taler for hvert individs skjønnhet og unike skjebne i denne verden.
Vil du stå med oss med å ta budskapet om det overflodslivet vi har i Jesus Kristus gjennom eteren til hele verden og dele livets hellighet både her på jorda og i evigheten?
Vil du vurdere å gi en spesiell engangsgave denne måneden som går til å hjelpe til med å forandre hjerter og sinn når det gjelder abort, og bringe håp, helbredelse og tilgivelse?
Eller vil du vurdere å gi en månedlig gave for å hjelpe oss å undervise seere med et bibelsk verdenssyn om livets hellighet? Alle gaver vil bli brukt både til å støtte Life Matters og GOD TVs pågående innsats.

Gjennomsnittsstudenten bruker 9 timer pr dag på å ta til seg kunnskap. Media er nå det kraftfulleste verktøyet i kampen om å vinne tilbake våre unge mennesker. Vi kan bruke det til å hjelpe til med å forme deres syn og dele evangeliets sannheter.

Å hjelpe til med å informere denne generasjonen vil ha ringvirkninger for mange generasjoner fremover. La oss stå sammen og dele det rettferdige valget når det gjelder abort og å avbryte et Gudgitt liv.
Dette er en vidunderlig mulighet til å påvirke mennesker over alt idet vi deler det overflodslivet vi har i Kristus.
Må Gud oppmuntre deg i dag i din vandring med Jesus og hjelpe deg til å være en større stemme for dem som ikke kan tale.

Jeg avslutter i stor forventning om at du også vil gripe hjertet i denne bevegelsen. La oss stå sammen og forandre liv.

All velsignelse

Ian Young-Valentine
Leder for GOD TVs partnerskapsavdeling
PS: Gå ikke glipp av Life Matters på GOD TV denne månedene!

Donate by Direct:

Please email details of your donation to [email protected] so that we can confirm receipt and thank you.

Bank Name: BANK OF AMERICA
Address: 390 N. ORANGE AVE. ORLANDO, FL 32801
Phone: 1-888-852-5000 x3393
Fax: 407-420-2787
Account Number: 001925993356
SWIFT Code: BOFAUS3N
ABA Routing Number: 026009593
ACH Routing Number: 63100277

Donate by Mail:

GOD TV USA,
PO Box 592247,
Orlando,
FL 32859-9804

Donate by Phone:

Phone: 888-463-1365

Text 9132257734 with the amount you want to give. You will then receive a text back that says, “Almost finished!” Tap the link given to complete your gift to GOD TV.