Groeten uit de VS
Deze maand vieren we hier Thanksgiving en we danken God voor jou en jouw partnerschap in de Grote Opdracht. Als GOD TV-administrateur en gastheer van [email protected] is het een voorrecht om samen met jou te mogen dienen. Ik ben blij dat ik deze maand deze brief schrijf en dat ik je namens het bestuur mag vertellen hoezeer wij je waarderen.

Terwijl gezinnen in heel Amerika God danken voor alles wat Hij in hun leven doet, wil ik je aanmoedigen om met Jezus in overwinning te leven. Het is God die ons de overwinning geeft en jij hebt een unieke roeping op jouw leven om voor Hem te schitteren. De Heer heeft je goddelijke gunst gegeven die je ongelofelijk krachtig voor het Koninkrijk maakt.
In Psalm 103 (2-5) staat: “Prijs de Heer, mijn ziel, vergeet niet één van zijn weldaden. Hij vergeeft u alle schuld, hij geneest al uw kwalen, hij redt uw leven van het graf, hij kroont u met trouw en liefde, hij overlaadt u met schoonheid en geluk, uw jeugd vernieuwt zich als een adelaar.”
Jouw baan heeft misschien geen werknemersvoordelen, maar als gelovige heb je zoveel genade die je in staat stelt om in overwinning te leven. De voordelen van God zijn dat Hij redt, geneest, bevrijdt, beschermt, behoudt en heelheid brengt. Mijn vrouw en ik proclameren dagelijks deze zes punten en het is mijn gebed dat de Heer verlossing, genezing, bevrijding, bescherming, behoud en heelheid in jouw leven en gezin brengt. Amen.
Als je deze genade omarmt en God je dankbaarheid toont, keert Hij de dingen voor ons om en dat is fantastisch. Dank de Heer, ook al heb je er geen zin in. We zijn geroepen om Zijn poorten binnen te gaan met dankzegging en Zijn voorhoven met lof. Als je dit doet, maak je deel uit van de triomftocht van Jezus Christus!
GOD WIL JE GEBRUIKEN!
Ik ben er meer dan ooit van overtuigd dat de God die het heelal heeft gemaakt, jou wil gebruiken. Dit is waar mijn serie [email protected] over gaat, het delen van de verhalen van mensen waar God doorheen werkt, zodat je kunt zien hoe Hij je kan gebruiken. Hij wil ons leven veranderen om wonderen op jouw werkplek of waar we ons ook bevinden te brengen.

God roept een ieder van ons op om deel uit te maken van de Grote Opdracht om de hele wereld in te gaan en discipelen te maken. Dit is het belangrijkste wat Hem aan het hart ligt en waarom het winnen van zielen één van de belangrijkste pijlers van GOD TV is, samen met Israël en opwekking!
In Jesaja 60:1-3 staat “Sta op en schitter, je licht is gekomen, over jou schijnt de luister van de Heer. Duisternis bedekt de aarde en donkerte de naties, maar over jou schijnt de Heer, zijn luister is boven jou zichtbaar. Volken laten zich leiden door jouw licht, koningen door de glans van je schijnsel.”
Onze rol is om ons licht te laten schijnen. God wil dat we in overwinning wandelen en als wij dat doen, verspreidt Hij overal de geur van Zijn kennis, zoals 2 Corinthiërs 2:14 zegt. Het is geweldig als je eraan denkt dat God ons gebruikt om de kennis van Jezus Christus als een zoet parfum te verspreiden.
De media is natuurlijk één van de meest effectieve manieren om het evangelie te verspreiden. Het kent geen grenzen en kan de donkerste plaatsen bereiken, zelfs waar het evangelie verboden is. Daarom vraag ik je om een zaadje te zaaien in GOD TV, zowel in jouw land als over de hele wereld.

Hier bij GOD TV danken we God voor alles wat Hij door onze samenwerking doet. We danken God voor alle platforms op aarde die ons signaal uitzenden en de vele live-uitzendingen die we vanuit verschillende landen kunnen uitzenden. Samen als team kunnen we meer levensveranderende programma’s uitzenden naar een groeiend publiek, in de ether, online en via onze GOD TV app.

WE VERWONDEREN ONS OVER DAT WAT GOD NOG VOOR ONS HEEFT EN OVER DE SPANNENDE AANKONDIGINGEN DIE BINNENKORT KOMEN! Bovenal danken wij God voor jou en jouw partnerschap, wat deze bediening mogelijk maakt. Dank U, Jezus voor alle levens die U dit jaar door Uw volk heeft aangeraakt.
ER IS EEN ENORME KRACHT IN JOUW GETUIGENIS!
We houden nooit op de Heer te bedanken voor de getuigenissen die we van kijkers ontvangen. Bijvoorbeeld die van Ken die ons belde om te vertellen dat hij sinds hij naar GOD TV begon te kijken, in staat is geweest om in zijn buurt te evangeliseren! Dit is ons hart, om de gelovigen in staat te stellen hun kracht te tonen.

Jij en ik delen ook een passie om de verlorenen te bereiken… We willen meer mensen bereiken zoals Mindy die schreef: “Door GOD TV heb ik begrepen wat Jezus voor ons aan het kruis heeft gedaan. Ik bad het zondaarsgebed en ik ben wedergeboren. Nu is het mijn opdracht om anderen te helpen de waarheid te vinden. Daarom doe ik vandaag een donatie.”

God heeft beloofd dat Hij ons zal gebruiken om de wereld te bereiken. Dat Hij Zijn licht zo helder over ons zal laten schijnen dat mensen tot ons aangetrokken zullen worden en wij hen naar Hem zullen leiden. Wil je deze maand jouw licht laten schijnen? Wil je de geur van Jezus Christus zo ver mogelijk verspreiden? Jij bent meer dan overwinnaar in Jezus… Moge God je altijd in overwinning blijven leiden.

Jouw partner in de Grote Opdracht,

Rich Marshall,
GOD TV administrateur I gastheer van [email protected] op GOD TV
P.S. Kijk naar
[email protected] op

Maandag om 20.30 uur
Dinsdag om 17.00 uur
Zaterdag om 14.00 uur


Of kijk online
op god.tv!

Donate by Direct:

Please email details of your donation to [email protected] so that we can confirm receipt and thank you.

Bank Name: BANK OF AMERICA
Address: 390 N. ORANGE AVE. ORLANDO, FL 32801
Phone: 1-888-852-5000 x3393
Fax: 407-420-2787
Account Number: 001925993356
SWIFT Code: BOFAUS3N
ABA Routing Number: 026009593
ACH Routing Number: 63100277

Donate by Mail:

GOD TV USA,
PO Box 592247,
Orlando,
FL 32859-9804

Donate by Phone:

Phone: 888-463-1365

Text 9132257734 with the amount you want to give. You will then receive a text back that says, “Almost finished!” Tap the link given to complete your gift to GOD TV.