Vier met ons mee! GOD TV 25-jarige jubileum!
Vol enthousiasme schrijf ik jullie vanuit mijn kantoor in Londen, de stad waar GOD TV een kwart eeuw geleden is begonnen. Samen met Ward Simpson nemen wij nieuwe programma’s op en ik wil enkele van de bijzondere projecten waar jij als GOD TV Partner bij betrokken bent aan je voorstellen, vooral nu we ons 25-jarig jubileumsjaar inluiden.

Rond deze tijd, 25 jaar geleden, werd het geloof van de oprichters van GOD TV, Rory en Wendy Alec tot het uiterste getest toen ze de lancering van een nieuwe christelijke zender aan hun keukentafel planden. Dit was nog nooit eerder gedaan en vanaf het begin zou GOD TV een baanbrekende bediening zijn die de Heer, ondanks de beperkte middelen, zou gebruiken om nieuwe wegen in te slaan.

GOD TV werd op 1 oktober 1995 toegelaten tot de ether. Maar net zoals onze bovennatuurlijke reis enkele maanden daarvoor begon, starten wij deze maand onze jubileumscampagne. Deze loopt het hele jaar door en ik nodig je persoonlijk uit om deel te nemen – vanaf het begin!

Mijn vrouw Patricia en ik zijn partners sinds 1996 en ik werk sinds 2000 voor GOD TV. We waren dus heel vaak getuigen van “tekenen en wonderen” (Hebreeën 2:4). De Heer heeft ons steeds weer verrast en we weten dat er nog zoveel meer komt!

Het grootste wonder van alles is redding en we danken God voor elk persoon die Jezus Christus heeft aangenomen.
We zijn dankbaar voor de getuigenissen van bovennatuurlijke genezing en doorbraak die we hebben ontvangen als een krachtig getuigenis van Gods goedheid. Als GOD TV Partner maak je reeds deel uit van elk verlost, genezen of getransformeerd leven.
Bedankt dat je deel uitmaakt van de GOD TV-familie en de visie van zielen, Israël en opwekking.
Nu we onze jubileumscampagne beginnen, geloven we dat God ons roept om zoveel meer te doen, om onze inspanningen te verdubbelen en om Gods licht te laten schijnen in de toenemende duisternis en om GOD TV te positioneren voor de komende 25 jaar.
Ons doel is dit jaar 25 miljoen dollar op te halen om de afgelopen 25 jaar van bediening door te laten galmen en ons op te laden voor de toekomst.
Ze zeiden dat het onmogelijk was, maar God…
In het begin van de jaren negentig was de christelijke omroep in het Verenigd Koninkrijk illegaal, maar een trouwe groep christenen bad voor een doorbraak. Toen werd door een wonder van Gods genade de eerste vergunning toegekend aan de Christian Channel Europe, dat later GOD TV zou worden!

Ze zeiden dat het onmogelijk was, maar God deed het toch!
In de begintijd was het heel moeilijk voor het publiek om ons te vinden. Toch bouwde de Heer een enorm kijkerspubliek op dat een bereik heeft van een miljard kijkers/300 miljoen huishoudens. Destijds werd GOD TV slechts twee uur per dag in de vroege ochtend op televisie uitgezonden. Desondanks stonden de kijkers vroeg op om de uitzendingen te bekijken en ze op te nemen om met anderen te delen.

Naarmate meer en meer mensen gingen kijken, konden we onze uitzendingen uitbreiden van twee naar zeven uur en toen naar 24 uur! In de loop der jaren heeft de Heer nog veel meer bovennatuurlijke deuren geopend, met nieuwe studio’s en kantoren in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Europa, Zuid-Afrika, Kenia, Israël, India, Sri Lanka en Australië.

We danken God voor alles wat Hij heeft gedaan door deze bediening. We danken ook onze oprichters Rory en Wendy voor de offers die ze gebracht hebben om deze bediening te beginnen. Wat zij ooit begonnen blijft groeien en GOD TV is nog nooit zo goed gepositioneerd geweest voor wereldwijde evangelisatie.
Op een bovennatuurlijke manier bracht God Ward Simpson naar de bediening als onze nieuwe directeur en hij leidt ons in een nieuwe fase met een hernieuwde toewijding aan zielen, Israël en opwekking.
Nu we naar de toekomst kijken, zal ons wereldwijde bereik zich zelfs uitstrekken tot het Joodse volk via Shelanu TV, dat in het Hebreeuws in Israël uitzendt.

Nu we ons 25e jaar binnengaan ben ik er meer dan ooit van overtuigd dat God ons als mediapioniers blijft oproepen om wereldwijd een enorme oogst aan zielen binnen te halen!

Dank je voor je trouwe partnerschap. Ons hele team in het Verenigd Koninkrijk zegent je in Jezus’ Naam. Mijn gebed is dat je dit jaar een bovennatuurlijke doorbraak in je leven zal zien.

Moge de Heer jou en jouw dierbaren rijkelijk zegenen. Samen kunnen we de wereld bereiken.

Jouw partner in de Grote Opdracht.

Fergus Scarfe
Regiodirecteur GOD TV Verenigd Koninkrijk en Europa
Verhoging van de kijkcijfers
Het helpen onderhouden en uitbreiden van de wereldwijde distributie van GOD TV naar ongeveer een miljard mensen en het mogelijk maken dat we meer mensen kunnen bereiken en waar mogelijk in hun eigen taal.
Groei van de programmering
Door het creëren van doelgerichte en creatieve nieuwe series die de kijkers op een relevante manier bereiken.
Innovativiteit
Door middel van onderzoek en ontwikkeling nieuwe wegen inslaan om de kijkers te bereiken via onze online outreach en via de GOD TV App.
Uitreiken naar de “weduwen en wezen”
Het ondersteunen van humanitaire projecten op plekken waar mensen lijden; in overeenstemming met Jakobus 1:27.
Achter christelijke doelen staan
Samen staan we voor dringende kwesties voor de 21 -eeuwse kerk, waaronder de heiligheid van het leven door middel van LIFE MATTERS, enz.
Jasvinder was een Sikh, maar gaf haar hart aan de Heer toen ze vele jaren geleden naar GOD TV keek. Een voor een kwamen haar vier dochters tot bekering.

Het was alleen haar zoon die nog steeds een ongelovige was, maar hij kon het niet laten om naar GOD TV te kijken. Nu reist hij de wereld rond voor een grote christelijke bediening!

Samen kunnen we deel uitmaken van meer getuigenissen van Gods goedheid. Dit is het verhaal van een heel gezin dat gered werd en is slechts een van de vele getuigenissen die in de loop der jaren van de kijkers zijn binnengekomen.

We willen dat er nog veel meer levens worden gered, dat gezinnen worden aangeraakt en dat mensen worden genezen door de bovennatuurlijke kracht van God volgens Lucas 7:22 staat.
“En Hij antwoordde en zei tot hen: Gaat heen en bericht Johannes wat u hebt gezien en gehoord: blinden kunnen weer zien, kreupelen lopen, melaatsen worden gereinigd en doven horen, doden worden opgewekt, aan armen wordt het evangelie verkondigd”
Heb je een getuigenis van hoe GOD TV je leven heeft geraakt? Deel het met ons!

Donate by Direct:

Please email details of your donation to [email protected] so that we can confirm receipt and thank you.

Bank Name: BANK OF AMERICA
Address: 390 N. ORANGE AVE. ORLANDO, FL 32801
Phone: 1-888-852-5000 x3393
Fax: 407-420-2787
Account Number: 001925993356
SWIFT Code: BOFAUS3N
ABA Routing Number: 026009593
ACH Routing Number: 63100277

Donate by Mail:

GOD TV USA,
PO Box 592247,
Orlando,
FL 32859-9804

Donate by Phone:

Phone: 888-463-1365

Text ‘give‘ to 9132257734. You will then receive a text back that says, “To give, use this link”. Tap the link given to complete your gift to GOD TV.