Er du utrustet for kamp?
Er du utrustet
for kamp?
Strid den gode strid og finn din seier i Jesus Kristus. Alle møter vi motstand og kamper i livet, men ikke bekymre deg!
25 Derfor sier jeg dere: Vær ikke bekymret for livet, hva dere skal ete og hva dere skal drikke, heller ikke for legemet, hva dere skal kle dere med. Er ikke livet mer enn maten, og legemet mer enn klærne? 26 Se på fuglene under himmelen! Ikke sår de, ikke høster de, ikke samler de i hus, men deres* Far i himmelen gir dem føde. Er ikke dere langt mer verd enn de? 27 Hvem av dere kan vel med all sin bekymring legge en eneste alen til sin livslengde? Matteus 6,25-27
Vi skal ikke bekymre oss, men vi trenger å være forberedt. Vi må ta på oss Guds rustning og bruke Guds Ord for å overvinne fienden.
10 For øvrig: Bli sterke i Herren og i hans veldige kraft! 11 Ta på dere Guds fulle rustning, så dere kan holde stand mot djevelens listige angrep. 12 For vi har ikke kamp mot kjøtt og blod, men mot maktene, mot myndighetene, mot verdens herskere i dette mørke, mot ondskapens åndehær i himmelrommet. 13 Ta derfor Guds fulle rustning på, så dere kan gjøre motstand på den onde dag og bli stående etter å ha overvunnet alt. 14 Stå da ombundet med sannhetens belte om livet og vær iført rettferdighetens brynje. 15 Ha som sko på føttene den beredskap som fredens evangelium gir. 16 Grip framfor alt troens skjold, som dere kan slokke alle den ondes brennende piler med. 17 Ta frelsens hjelm og Åndens sverd, som er Guds ord. Efeserne 6,10-17
I GOD TV ønsker vi å velsigne deg og utruste deg for kampen din.
GOD TV og vår gode venn Troy Brewer har satt sammen en undervisning kalt «Battle Cry» (Kamprop), akkurat for deg. Vi står sammen med deg idet du forbereder deg for ditt livs kamp.
I undervisningen «Battle Cry» finnes 8 kort med kamprop som inneholder nøkkelskriftsteder og erklæringer du kan bruke for å bekjempe fienden. Når du er i en kamp kan du vise frem nøkkelkortet for å minne deg på ordene Gud ga oss for å se deg vinne og styrke deg når du trenger det
Pastor Troy Brewer er grunnlegger og eldstepastor i Open Door Chruch i Burleson, Texas. Han er kjent for sin relevante og autentiske undervisning, forbløffende innsikt og studier om Guds underverker. Han har en radikal kjærlighet for Jesus og en lidenskap etter å tjene mennesker utover det naturlige.
Disse spesielle undervisningene dekker følgende områder:
  • Helbredelse
  • Økonomisk frihet
  • Familie og arv
  • Rettferdighet og beskyttelse
  • Redning og utfrielse
  • Barn og den neste generasjon
  • Regjering og Israel
  • Kristi legeme
For en gave på over 400NOK under denne månedens Partner Appeal vil vi sende deg en GRATIS gave. Et sett sterk undervisning kalt «Battle Cry» av Troy Brewer.
*Dette er et eksempel på den foreslåtte emballasjen, den kan endres før vi sender den til deg.

Donate by Direct:

Please email details of your donation to [email protected] so that we can confirm receipt and thank you.

Bank Name: BANK OF AMERICA
Address: 390 N. ORANGE AVE. ORLANDO, FL 32801
Phone: 1-888-852-5000 x3393
Fax: 407-420-2787
Account Number: 001925993356
SWIFT Code: BOFAUS3N
ABA Routing Number: 026009593
ACH Routing Number: 63100277

Donate by Mail:

GOD TV USA,
PO Box 592247,
Orlando,
FL 32859-9804

Donate by Phone:

Phone: 888-463-1365

Text ‘give‘ to 9132257734. You will then receive a text back that says, “To give, use this link”. Tap the link given to complete your gift to GOD TV.