Ben je klaar voor de strijd?
Ben je klaar
voor de strijd?
Strijd de goede strijd en je zal overwinnen in Jezus Christus. We hebben allemaal te maken met tegenstand en strijd in ons leven maar maak je geen zorgen.
“Ik geef u deze raad: maak u geen zorgen over eten, drinken en kleren. Uw leven is belangrijker dan het voedsel! En uw lichaam is belangrijker dan kleding! Let eens op de vogels. Die maken zich geen zorgen over wat zij moeten eten. Zij hoeven niet te zaaien of te oogsten of te bewaren, want God geeft hun wat zij nodig hebben. U bent voor Hem toch meer waard dan de vogels! Al die zorgen maken uw leven geen dag langer”.  Matthew 6:25-27
Hoewel we ons geen zorgen hoeven te maken, moeten we ons wel voorbereiden. We moeten de wapenrusting van God aandoen en Gods woord gebruiken om de vijand te verslaan.
Ten slotte nog dit: word sterk door één met de Here te zijn en zijn grote kracht in u te laten werken. Bewapen u met alle wapens die God ons geeft. Dan zal de duivel met zijn slinkse streken u geen kwaad kunnen doen. Want wij vechten niet tegen mensen, maar tegen onzichtbare wezens: de duivelse heersers en machten die deze donkere wereld tiranniseren, boosaardige geesten in de onzichtbare wereld om ons heen. Bewapen u dus met al Gods wapens om u te kunnen verdedigen als de vijand aanvalt. Dan zult u, na grote dingen te hebben gedaan, ongeslagen uit de strijd tevoorschijn komen. Maak u klaar! Doe de gordel van de waarheid om en gesp het borstpantser van de rechtvaardigheid aan. Trek de schoenen aan van de bereidheid om het goede nieuws van de vrede met God bekend te maken. In elk gevecht zult u het geloof nodig hebben, als een schild waarmee u alle brandende pijlen van de duivel kunt doven. U zult niet zonder de helm van de redding kunnen of zonder het zwaard van de Geest, het woord van God. Efeziërs 6:10:17
Wij van GOD TV willen we je zegenen en toerusten voor de strijd.
Speciaal voor jou heeft GOD TV samen met onze goede vriend Troy Brewer een reeks lessen samengesteld, genaamd Battle Cry. We willen je helpen ​​en je voorbereiden op de strijd in je leven.
Het Battle Cry-pakket bevat een audio-cd met 8 belangrijke lessen. In het pakket zitten ook 8 Battle Cry-kaarten die de belangrijkste Bijbelteksten en proclamaties bevatten die je kunt gebruiken om de vijand te verslaan. Je kunt een kaart ergens ophangen om je te herinneren aan de woorden die God ons gaf voor de overwinning en om je te op te bouwen.
Pastor Troy Brewer is de grondlegger en senior pastor van Open Door Church in Burleson, Texas. Hij staat bekend om zijn relevante en zuiver onderwijs, verrassende inzichten en studies over Gods wonderen. Hij heeft een radicale liefde voor Jezus en een passie voor het dienen van mensen in het bovennatuurlijke.
Dit speciale onderwijs omvat:
  • Genezing
  • Financiële vrijheid
  • Familie & erfenis
  • Gerechtigheid en bescherming
  • Redding & bevrijding
  • Kinderen en de volgende generatie
  • Regering en Israël
  • Het lichaam van Christus

Voor elke gift van meer dan €37 tijdens de partneractie van deze maand, sturen we je een GRATIS geschenk. Een reeks krachtige lessen genaamd Battle Cry van Troy Brewer.

*Dit is een voorbeeld van de voorgestelde verpakking, deze kan veranderen voordat we deze naar u verzenden.

Donate by Direct:

Please email details of your donation to [email protected] so that we can confirm receipt and thank you.

Bank Name: BANK OF AMERICA
Address: 390 N. ORANGE AVE. ORLANDO, FL 32801
Phone: 1-888-852-5000 x3393
Fax: 407-420-2787
Account Number: 001925993356
SWIFT Code: BOFAUS3N
ABA Routing Number: 026009593
ACH Routing Number: 63100277

Donate by Mail:

GOD TV USA,
PO Box 592247,
Orlando,
FL 32859-9804

Donate by Phone:

Phone: 888-463-1365

Text 9132257734 with the amount you want to give. You will then receive a text back that says, “Almost finished!” Tap the link given to complete your gift to GOD TV.