GOD TV, én familie med håp og fred i Jesus Kristus
Det er inspirerende å se hvordan Gud beveger seg i alle våre regioner på tross av disse tøffe tidene, og jeg vil dele dette brevet med dere for å oppmuntre dere. På tross av koronaviruspandemien, tar Kristi legeme utfordringen med å skinne for Jesus, halleluja! Som GOD TV-familie står vi sammen for å støtte hverandre og se mange sjeler frelst gjennom media. Du får lese bemerkelsesverdige vitnesbyrd om hvordan Gud virker gjennom GOD TV for å utbre Sitt rike over hele verden.

Når vi står sammen i bønn, kan vi også sammen feire alt Gud har gjort og fremdeles gjør.

Gjennom dine bønner og trofaste gaver har du gjort hver og én av disse vitnesbyrdene mulig. Jeg takker Gud for deg og vil på vegne av hele teamet til GOD TV si tusen takk.
Australia
«GOD TV er en ‘livbøye’ for meg åndelig sett i en liten by,» sier John i Adelaide, og Sue i Melbourne sier: «Tusen takk for all omtanke og alle bønner i denne tiden.» Shalini forteller at barna hennes ble frelst gjennom GOD TV, og Nicchia sier at hun ga livet sitt til Jesus mens hun så på GOD TV i en fengselscelle.
Det er vitnesbyrd som dette som inspirerer teamet vårt i Melbourne når de når ut til Australasia. Ledet av Wayne Knapman, vet de at på tross av hindringene på veien, vil vi seire. Australia har måttet forholde seg til ødeleggende branner i år, og nå Covid-19, men Wayne er fremdeles full av tro.

«Gud vil utvikle en tro i oss som kan flytte fjell. Det er det denne globale krisen har lært meg,» sier han. «Og for at det skal skje, må vi stå sammen i kjærlighet. (1 Korinterne 13:2).

Wayne står nå i spissen for en ny serie på GOD TV med navn Moving Mountains (Å flytte fjell). Dette vil samle de troende til å gå sammen i bønn som flytter fjell og vi ber om gjennombrudd på alle områder av livet. Jeg vet ikke hvilket «fjell» du står overfor i dag, men alle vi her i GOD TV ønsker å stå sammen med deg for å se at det blir kastet i havet. Så se etter denne nye serien som kommer til TV-skjermen din snart.
Lovet være Gud, vår Herre Jesu Kristi Far, barmhjertighetens Far og all trøsts Gud, han som trøster oss i all vår trengsel, for at vi skal kunne trøste dem som er i all slags trengsel, med den trøst vi selv blir trøstet med av Gud. 2 Korinterne 1:3-4.
India
«Jeg ble kjent med Jesu gjennom GOD TV,» sier Sheela, «så tok min mann imot Jesus og ble døpt! Jeg er så takknemlig. Uten deres bønner ville dette aldri ha skjedd.»
Vi gleder oss med Sheela og står sammen med Thomas Robinson og teamet hans i Chennai når de deler evangeliet i en region med så mange «guder». Teamet her planlegger for tiden sendinger rundt temaet «Rebuild»,«Gjenoppbygge». Dette vil utfordre seere til å være moderne Nehemjaer, som hjelper til med å gjenoppbygge menneskers liv. Det vil omfatte vitnesbyrd om hva Gud gjør i India, Pakistan, Nepal og andre steder.

«Nehemja ledet gjenoppbyggingen av Jerusalems murer, men han gjorde det ikke alene, han hadde mennesker som hjalp ham,» sier Thomas. «Det er dette GOD TV gjør i dag, gjenoppbygger menneskers liv og vi må stå sammen for å utføre dette.»

Vil du stå sammen med oss i juni måned og hjelpe til med å gjenoppbygge menneskers liv gjennom programmer som er inspirert av Gud? Sammen kan vi hjelpe dem komme til tro og styrke dem til å flytte «fjell».
Sri Lanka
«Jeg hadde mistet troen, følte meg fortapt og tom. Jeg følte at Gud hadde sviktet meg siden alt var en kamp,» skrev en partner fra Sri Lanka, som strevde midt i nedstengningen. «Men jeg sendte inn et bønnebegjær og mot alle odds har visumet mitt blitt godkjent, og vi kan møtes på tross av reiserestriksjonene.»
Det er vidunderlig å se hvordan Gud har omsorg for alle detaljer i livene våre og hvordan Han svarer på bønn. Bønneteamene våre ser på det som et privilegium å be for partnerne våre. Husk at vi er her for dere!

Det er også stort å se hvordan noen av våre GOD TV-team utgjør en forskjell på en praktisk måte. Som en del av God TVs svar på Covid-19, har vårt regionkontor i Colombo delt ut matpakker i de fattigste boligområdene. Vi er takknemlige til alle våre partnere som har satt David Nicolle og teamet hans i stand til å støtte de mest trengende. David har ledet mange humanitære arbeider i Sri Lanka og du kan lese mer om det på GOD TV.com
Saudi-Arabia
Det er vidunderlig å se hvordan Gud har omsorg for all detaljer i livet vårt og hvordan Han svarer på bønn. Våre forbønnsteam ser på det som et privilegium å be for våre partnere. Husk at vi er her for dere!
«Da det ikke fantes noe, var Gud der, gjennom GOD TV!» sier han. «Jeg var muslim, men ble overveldet av Jesu kjærlighet og tok imot Kristus. Mine foreldre ble klar over troen min og forsøker å tvinge meg til å følge islamske lover her i Saudi-Arabia. Jeg ser på GOD TV … i hemmelighet, og jeg vet at Jesus elsker meg.»
Stå med oss videre når vi tar dette livsforvandlende evangeliet om Jesus til nasjonene, særlig hvor menigheter ikke er tillatt.
Zimbabwe
Vimbai gikk i lære for å bli heksedoktor da hun snublet over våre programmer. «Jeg la merke til at rommet ble litt lysere da jeg satte på GOD TV,» skriver hun. «Det var som om Jesus gikk ut av TV-skjermen og inn i rommet vårt … Snart ble jeg modig nok til å ta imot Ham som Herre. Han tilga meg alle mine forferdelige synder og fridde meg ut fra truslene som var over livet mitt.»
Teamet vårt i Sør-Afrika, ledet av Marcél Olivier, har en enorm innhøstning foran seg. Han og teamet i Cape Town ber daglig med kraft for seerne på våre daglige programmer i serien Prayer Time (Bønnetid) og det var godt å høre Marcél dele på ett av våre Covid-19-programmer. Det kan sees «on demand» på god.tv i likhet med mange andre livsforvandlende programmer.
USA
Susie i Ohio skriver at da hun valgte TV-pakke på DirecTV, måtte hun forsikre seg om at GOD TV var inkludert. «Jeg kan ikke leve uten det,» sier hun, «GOD TV har oppmuntret meg gjennom mange stadier av livet mitt.»
Teamet vårt i Nord-Amerika fortsetter å gå fra styrke til styrke for å betjene deg, akkurat som Susie. Vår leder, Ward Simpson, har vært med oss de fleste dager via webstream fra USA, og har kommet med oppmuntring og håp. Vi har også kunnet bringe inspirerende budskap fra utvalgte ledere i Amerika.
Storbritannia
«GOD TV har i sannhet åpnet mitt hjerte og liv for Gud og alt Han tilbyr, som er vidunderlig,» sier Jaimela i Wolverhampton. Tusen takk til GOD TV’s partnere som har gitt meg en sterk forbindelse med Gud og som har spilt en avgjørende rolle i forhold til min frelse. Han er mitt fjell og mitt fundament, og GOD TV hjelper meg gjennom denne tiden i isolasjon.»
Dette er hvorfor min kollega Fergus Scarfe og jeg har vært vertskap for regelmessige direktesendinger som et svar på Covid-19 og vi vil nå gi deg Standing Together (Stå Sammen) direkte daglig. Som regiondirektør for Storbritannia, har Fergus hjerte for å trøste seerne. «Uansett hvilke omstendigheter du befinner deg i, vit at Guds nåde er nok og Hans styrke blir fullkommen når vi er svake,» sier han.

Det har vært et privilegium å stå sammen som en GOD TV-familie på lufta, med mange spesielle gjester både her i Storbritannia og i andre land.
Vi har blitt så velsignet av responsen deres, inkludert Naomi. «Tusen takk til alle God TVs partnere for at dere er en kilde til styrke for mange mennesker,» sier hun. «Livet mitt var opp ned, men GOD TV har gitt meg håp.»
Vår partner-leder, Emma Abbot og leder for Human Relations, Claire Worth, synes det er en glede å oppmuntre seerne fra sine hjem. Så fortsett å se på GOD TV når vi gir dere flere originale programmer. Du har kanskje vært en av de tusenvis av partnere som har blitt oppringt. Takket være din støtte har vi vært istand til å trøste familier som har opplevd å miste noen, vi har bedt for syke og bedt for dem som har mistet levebrødet. Et vitnesbyrd som berørte meg spesielt, kommer fra Elaine.
Hun ringte og ba om forbønn for sin datter Sharon som var på intensiven med Covid-19. Det var nære på, men lovet være Gud, Sharon er nå ute av koma. «Dette er et mirakel,» sier Elaine. «Jesus åpnet Sharons øyne. Han går fremdeles omkring på jorda i dag, og kommer med helbredelse. Jeg ønsker å rope det ut fra hustakene.»
Nedstengningen har tvunget hver og en av oss til å være mer fokusert og jeg har virkelig følt meg nær Gud hele denne tiden. Jeg føler at Gud har åpenbart for mange av oss de tingene som gjør Hans hjerte sorg og Han utfordrer oss til å bli fylt av medfølelse, som Jesus var og er. Alle her hos GOD TV ber for deg. Vit at Han elsker deg lidenskapelig og har en hensikt med livet ditt som er fylt med håp. I Ham har du fred på jord og evig frelse. Snakk med Ham, Han har alle svarene du trenger. Må du kjenne Hans fred som overgår all forstand i alle situasjoner.
Dette er tiden
Vi trenger din støtte nå mer enn noen gang. Vi har den største muligheten til å nå mennesker særlig gjennom media akkurat nå. Det er ikke overraskende at mennesker som må være hjemme leter etter svar online og på TV. Gud holdt GOD TV gående for en tid som denne. La oss ikke gå glipp av muligheten vår til å nå mennesker for Kristus og se en stor vekkelse gjennom media. Dine gaver styrker denne virksomheten så vi kan dele sannhetens evangelium om Jesus nå når mange kirker rundt omkring i verden er stengt. Vi sørger for at kristne i verden får åndelig mat og du sørger for at de som søker finner en trygg havn i deres nye familie kalt GOD TV, som fortsetter å undervise sannheten om Jesus Kristus 24 timer om dagen 7 dager i uka.

Jeg kan virkelig ikke forklare viktigheten av denne muligheten, media utgjør bokstavelig talt hele forskjellen akkurat nå og vi trenger din hjelp. Vi må fortsette å utvide rekkevidden vår, lage nye programmer som er salvet av Gud, og som løfter opp Jesu navn. Jeg har ikke ord til å beskrive det behovet vi ser i verden akkurat nå. Vi har sett en økning som aldri før i desperate telefonsamtaler, brev og eposter fra mennesker som gråter i bønn. Vi gjør så godt vi kan, men mer kan gjøres. Du kan utgjøre en forskjell ved å stå sammen med oss økonomisk i dag. Vær så snill å gi i dag, så GOD TV kan fortsette å være en kilde til mange flere vitnesbyrd.

Jeg takker deg fra dypet av mitt hjerte med all min kjærlighet og mine bønner.

Ian Young Valentine
Leder for Storbritannia, Europa og Norden.

Donate by Direct:

Please email details of your donation to [email protected] so that we can confirm receipt and thank you.

Bank Name: BANK OF AMERICA
Address: 390 N. ORANGE AVE. ORLANDO, FL 32801
Phone: 1-888-852-5000 x3393
Fax: 407-420-2787
Account Number: 001925993356
SWIFT Code: BOFAUS3N
ABA Routing Number: 026009593
ACH Routing Number: 63100277

Donate by Mail:

GOD TV USA,
PO Box 592247,
Orlando,
FL 32859-9804

Donate by Phone:

Phone: 888-463-1365

Text 9132257734 with the amount you want to give. You will then receive a text back that says, “Almost finished!” Tap the link given to complete your gift to GOD TV.