GOD TV, een familie met hoop en vrede in Jezus Christus
De manier waarop God, ondanks deze moeilijke tijden, in al onze regio’s beweegt inspireert mij. Ik wil dat met je delen zodat het ook een bemoediging voor jou zal zijn. Ondanks de Coronapandemie neemt het Lichaam van Christus de uitdaging aan om te schitteren voor Jezus, Halleluja! Als GOD TV-familie staan we sterk als we elkaar steunen. Door de media zullen nog veel meer zielen door de media gered worden. Deze update bevat het opmerkelijke getuigenis van de manier waarop God door GOD TV werkt om Zijn Koninkrijk over de hele wereld uit te breiden.

Net zoals we samen in gebed gaan, kunnen we ook samen vieren wat God voor ons heeft en nog steeds doet.

Door je gebeden en donaties heb je deze getuigenissen mede mogelijk gemaakt. Ik dank God voor je en wil je namens het hele God TV team bedanken.
Australië
“GOD TV is voor mij een geestelijke ‘lifeline’ in een kleine stad,” schrijft John in Adelaide, terwijl Sue in Melbourne schrijft, “Bedankt voor alle liefde en gebeden gedurende deze tijd.” Shalini deelt dat haar kinderen gered zijn door GOD TV en Nicchia zegt dat ze haar leven heeft gegeven aan Jezus vanuit een gevangeniscel.
Het zijn getuigenissen als deze die ons team in Melbourne inspireert in hun outreach naar Australazië. Onder leiding van Wayne Knapman weten ze dat we, ondanks de hindernissen op onze weg, toch zullen overwinnen. Australië heeft dit jaar natuurlijk te maken gehad met verwoestende branden en nu met Covid-19. Maar Wayne blijft vol vertrouwen.

“God wil in ons een geloof ontwikkelen dat bergen kan verzetten. Dat is wat deze wereldwijde crisis mij heeft geleerd.” Hij zegt, “En om dit te laten gebeuren moeten we onze liefde sterk zijn. (1 Korintiërs 13:2)

Wayne staat momenteel aan het hoofd van een nieuwe serie op GOD TV, getiteld Moving Mountains. Dit zal de gelovigen verenigen in gebed dat bergen beweegt en een doorbraak brengt op elk gebied van het leven. Ik weet niet welke ‘berg’ je vandaag de dag tegenkomt, maar we willen bij GOD TV samen met je bidden dat deze berg in de zee geworpen wordt. Dus kijk uit naar deze nieuwe serie die binnenkort op TV komt.
“We prijzen de God en Vader van onze Heer Jezus Christus. Hij is altijd in alles goed en vriendelijk voor ons. Hij bemoedigt ons in al onze moeilijkheden. Daardoor kunnen wij ook weer andere mensen bemoedigen die in moeilijkheden zijn. We bemoedigen hen met dezelfde bemoediging waarmee wij zelf ook door God zijn bemoedigd.” II Korintiërs 1:2-4
India
“Het is door GOD TV dat ik Jezus heb leren kennen,” zegt Sheela, “Toen nam mijn man Jezus aan en werd hij gedoopt! Ik ben zo dankbaar. Zonder de partners zou dit niet zijn gebeurd.”
We verheugen ons met Sheela en ondersteunenThomas Robinson en zijn team in Chennai terwijl ze het Evangelie delen in een regio waar er zoveel ‘goden’ zijn. Het team hier plant momenteel uitzendingen rond het thema ‘Rebuild’. Dit zal de kijkers uitdagen om moderne Nehemia’s te zijn, die helpen om het leven van de mensen weer op te bouwen. Het zal getuigenissen bevatten van wat God aan het doen is in India, Pakistan, Nepal en daarbuiten.

“Nehemia leidde de wederopbouw van de muren van Jeruzalem, maar hij deed dit niet alleen, hij had mensen die hem hielpen,” zegt Thomas. “Dit is wat GOD TV vandaag de dag doet: het leven van mensen herbouwen. Samen staan we sterk en kunnen we dit bereiken.”

Wil je deze maand samen met ons het leven van de mensen weer opbouwen door middel van een door God geïnspireerde programmering? Samen kunnen we hen helpen om tot geloof te komen en hen in staat stellen om ‘bergen’ te verzetten.
Sri Lanka
“Ik verloor het geloof, voelde me verloren en leeg. Ik voelde me in de steek gelaten door God omdat alles heel moeilijk was”, schreef een partner uit Sri Lanka, die problemen kreeg door de lockdown. “Ik stuurde echter een gebedsverzoek in en tegen alle verwachtingen in, is mijn visum toegekend, waardoor we ondanks de reisbeperkingen herenigd kunnen worden.
Het is prachtig om te zien hoe God om elk detail van ons leven geeft en hoe Hij het gebed verhoort. Onze gebedsteams beschouwen het als een voorrecht om voor onze partners te bidden. Vergeet niet dat we er voor je zijn!

Het is ook geweldig om te zien hoe een aantal van onze GOD TV-teams de handen uit de mouwen steken. Als onderdeel van het antwoord van GOD TV op Covid-19, heeft ons regionaal kantoor in Colombo voedselpakketten uitgedeeld aan de armste gemeenschappen. We zijn dankbaar voor al onze partners die David Nicolle en zijn team in staat hebben gesteld om de meest behoeftige mensen te ondersteunen. David heeft veel humanitaire missies geleid in Sri Lanka en je kunt hier meer over lezen op GOD TV.com
Saoedi-Arabië
Het is prachtig om te zien hoe God om elk detail van ons leven geeft en hoe Hij gebed verhoort. Onze gebedsteams beschouwen het als een voorrecht om voor onze partners te mogen bidden. Vergeet niet dat we er voor je zijn!
“Toen er niets meer overbleef, was God er, door GOD TV!” zegt hij. “Ik was een moslim, maar werd overweldigd door de liefde van Jezus en accepteerde Christus. Mijn ouders hebben ontdekt dat ik christen ben en proberen me te dwingen de islamitische regels hier in Saoedi-Arabië te volgen. Ik kijk in het geheim naar GOD TV en ik weet dat Jezus van me houdt.”

Samen staan we sterk in de verkondiging van het levensveranderende Evangelie van Jezus, vooral in landen waar kerken niet toegestaan zijn.

Zimbabwe
Vimbai was in opleiding tot sjamaan toen ze over onze zender tegenkwam. “Ik merkte dat de kamer lichter werd als ik GOD TV aanzette,” schrijft ze, “Het was alsof Jezus uit het scherm in onze lounge zou lopen. Al snel vond ik de moed om Hem als Heer te ontvangen. Hij vergaf me van mijn vreselijke zonden en bevrijdde me van de bedreigingen op mijn leven”.
Ons team in Zuid-Afrika onder leiding van Marcél Olivier werken in een groot oogstveld. Hij en het team in Kaapstad blijven krachtig bidden voor de kijkers van onze dagelijkse Prayer Time series en het was goed om Marcél te horen spreken tijdens een van onze Covid-19 uitzendingen. Dit kan op verzoek worden bekeken op god.tv, samen met vele andere levensveranderende programma’s.
Verenigde Staten
Susie in Ohio schrijft dat ze bij de keuze van haar TV-pakket op DirecTV ervoor moest zorgen dat GOD TV werd opgenomen. “Ik kan niet zonder,” zegt ze, “GOD TV heeft me in vele perioden van mijn leven bemoedigd.”
Ons team in Noord-Amerika blijft van kracht naar kracht gaan om mensen als Susie dienstbaar te zijn. Onze CEO, Ward Simpson kon zich meestal via livestream vanuit de VS bij ons aansluiten en heeft bemoediging en woorden van hoop gebracht. We zijn ook in staat geweest om inspirerende boodschappen te delen van belangrijke leiders in heel Amerika.
Verenigd Koninkrijk
“GOD TV heeft werkelijk mijn hart en leven geopend voor God en alles wat Hij biedt wat verbazingwekkend is”, zegt Jaimela in Wolverhampton. Bedankt, GOD TV Partners, dat jullie mij een sterke band met God hebben gegeven en een rol in mijn redding hebben gespeeld. Hij is mijn rots en fundament en GOD TV helpt me door deze tijd van isolatie heen”.
Dit is de reden waarom mijn collega Fergus Scarfe en ik als reactie op Covid-19 regelmatig LIVE-uitzendingen organiseren en nu dagelijks Standing Together LIVE brengen. Als regionaal directeur voor het Verenigd Koninkrijk vindt Fergus het belangrijk om kijkers te troosten. “Het maakt niet uit onder welke omstandigheden je je bevindt, weet dat Gods genade voldoende is en dat Zijn kracht perfect is als we zwak zijn”, zegt hij.

Het is een voorrecht geweest om samen te werken als de GOD TV-familie in de ether, met veel speciale gasten, zowel hier in het Verenigd Koninkrijk als in het buitenland.
We zijn zo gezegend met de reacties, ook die van Naomi. “Dank aan alle partners van GOD TV voor het feit dat ze een bron van kracht zijn voor veel mensen”, zegt ze. “Mijn leven stond op zijn kop, maar GOD TV heeft me hoop gegeven.”
Onze partnership manager, Emma Abbott, en afdelingshoofd HR, Claire Worth, vonden het ook fijn om de kijkers thuis aan te moedigen. Blijf dus op de hoogte voor meer uit het Verenigd Koninkrijk terwijl we meer originele programma’s kunnen uitzenden. Misschien heb je wel een van de duizenden dagelijkse telefoontjes ontvangen van ons partnershipteam. Dankzij jouw steun zijn we in staat geweest om nabestaanden te troosten, te bidden voor de zieken en te bidden voor degenen die hun baan zijn kwijtgeraakt. Een getuigenis die mijn hart raakt, komt van Elaine.
Ze riep op om te bidden voor haar dochter Sharon, die met Covid-19 aan de beademing lag. Het was op het nippertje maar gelukkig is Sharon nu uit de coma. “Dit is een wonder,” zegt Elaine. “Jezus opende Sharon’s ogen. Hij wandelt nog steeds over de aarde en brengt genezing. Ik wil het van de daken schreeuwen.”
De lockdown heeft een ieder van ons gedwongen om meer gefocust te zijn en ik heb me op dit moment echt dicht bij God gevoeld. Ik heb het gevoel dat God aan velen van ons de dingen heeft geopenbaard die Zijn hart breken en Hij daagt ons uit om dezelfde compassie als Jezus te hebben. Iedereen bij GOD TV bidt voor je. Weet dat Hij hartstochtelijk van je houdt en een doel voor je leven heeft dat gevuld is met hoop. In Hem heb je vrede op aarde en eeuwige verlossing. Spreek tot Hem, Hij heeft alle antwoorden die je nodig hebt. Wij bidden dat Zijn vrede in elke situatie alle begrip te boven gaat.
Nu is de tijd
We hebben je steun nu meer dan ooit nodig. We hebben nu de grootste kans om mensen te bereiken, vooral via de media. Het is niet verwonderlijk dat mensen die thuis vastzitten op zoek zijn naar antwoorden online en on-air. God heeft GOD TV zo lang ondersteund. Laten we onze kans niet voorbij laten gaan om mensen te bereiken voor Christus en een grote opwekking te zien door middel van de media. Je donaties voeden deze bediening om het evangelie van Jezus te delen wanneer vele kerken over de hele wereld gesloten zijn. Jij zorgt ervoor dat christenen over de hele wereld gevoed worden en je zorgt ervoor dat degenen die op zoek zijn een veilige haven vinden in hun nieuwe familie genaamd GOD TV, die de waarheid van Jezus Christus 24 uur per dag en 7 dagen per week blijft onderwijzen.

Ik kan de ernst van deze situatie niet uitleggen, de media maakt nu letterlijk het verschil en we rekenen op je hulp. We moeten ons bereik blijven uitbreiden, een nieuwe, door God gezalfde programmering maken en de naam van Jezus verheffen. Ik heb geen woorden om de noodzaak te beschrijven die we nu in de wereld zien. We hebben een ongekende toename gezien van wanhopige oproepen, brieven en e-mails van mensen die schreeuwen om gebed. We doen het beste wat we kunnen, maar er kan meer worden gedaan. Jullie kunnen het verschil maken door vandaag met ons mee te gaan. Zorg er alstublieft voor dat GOD TV de bron blijft van veel meer getuigenissen door vandaag te geven.

Ik dank je uit de grond van mijn hart met al mijn liefde en gebeden.

Ian Young Valentine
UK, Europe and Nordic Operations Director

Donate by Direct:

Please email details of your donation to [email protected] so that we can confirm receipt and thank you.

Bank Name: BANK OF AMERICA
Address: 390 N. ORANGE AVE. ORLANDO, FL 32801
Phone: 1-888-852-5000 x3393
Fax: 407-420-2787
Account Number: 001925993356
SWIFT Code: BOFAUS3N
ABA Routing Number: 026009593
ACH Routing Number: 63100277

Donate by Mail:

GOD TV USA,
PO Box 592247,
Orlando,
FL 32859-9804

Donate by Phone:

Phone: 888-463-1365

Text 9132257734 with the amount you want to give. You will then receive a text back that says, “Almost finished!” Tap the link given to complete your gift to GOD TV.