fra skrivebordet til
Fergus Scarfe
Vi lever i ekstraordinære tider for Jesu evangelium. Aldri tidligere har det vært så mange måter å dele med en lidende verden at Jesus frelser, Jesus helbreder og Jesus kan sette DEG fri!

Men det har heller aldri vært en tid med større behov.

Mennesker over hele verden lider og nasjoner strider med hverandre.
Men vi har svaret… Det eneste svaret! OG HANS NAVN ER JESUS!
Hver dag sender DIN GOD TV de livsforvandlende GODE NYHETENE OM JESUS til over 310 millioner hjem over hele verden, og til 10 millioner på sosiale medier og over internet, og hver dag mottar vi eposter fra seerne våre, og de takker oss OG DEG for den forskjellen DU UTGJØR i deres daglige liv:
  • Christiane fra Frankrike sier:
    “Min mann døde etter at vi hadde vært sammen i 46 år og GOD TV har vært min daglige følgesvenn. Dere har vært min styrke, mitt håp og mitt fellesskap.”  
  • Debra fra USA sier:
    “Gud brukte GOD TV til å fornye og betjene min sjel. Jeg er så takknemlig og velsignet!”  
  • VM fra Norge sier:
    “Jeg takker GOD TV for at dere sprer evangeliet til hver nasjon og til mitt hjem. Gjennom GOD TV har jeg lært å kjenne Gud på en dyp måte og jeg takker Ham for Hans nåde og favør over meg og min familie. Jeg er under min Herre og Frelsers godhet og vennlighet.”  
I fjor filmet teamet vårt et kjempefint intervju med pastor Benny Hinns datter, Jessica Koulianos. Hun og hennes mann Michael leder Jesus Image Ministries og som GOD TV er vi partnere med dem for å gi deg deres årlige Jesus Conference … som for meg er en av årets favorittbegivenheter.

Under intervjuet delte Jessica hvordan hun hadde vært gjennom en periode med depresjon og et skikkelig nervøst sammenbrudd. Det var vanskelig å høre på.

Da Jesus delte historien sin om den kjærlighet og nåde hun fant ved Jesu føtter, ba jeg henne om å be for “enhver annen Jessica der ute” som står midt i liknende prøvelser og som trenger det håpet som hun hadde funnet. 

En ung “Jessica” fra Storbritannia var i desperate behov av å få et ord fra Herren. Hun kjempet med ensomhet og ordet hun hørte på GOD TV…
talt direkte fra Faderens hjerte, SATTE HENNE FRI!
Dyrebare partner, GOD TV har alltid vært Guds idé og Han forandrer aldri sin mening om det! Gjennom din dyrebare kjærlighet, dine bønner og ditt økonomiske partnerskap utgjør DITT GOD TV en evig forskjell i verden idag, men vi føler at vi kan gjøre så mye mer.

Kanskje du aldri kommer til å stå bak et TV-kamera eller sitte ved en redigeringspult, men SOM EN MEDIAMISJONÆR er du en viktig del av alt vi utretter SAMMEN her i GOD TV!

Vår lidenskap er å være tjeneste-orientert; å nå ut til og betjene de minste, de siste og de fortapte på alle måter vi kan. Å frimodig proklamere Hans mandat for SJELER, ISRAEL & VEKKELSE, gjennom media til verdens nasjoner.
Men for å gjøre dette … å ha den innflytelsen Herren har kalt oss til å ha SAMMEN I PARTNERSKAP MED DEG, trenger vi din hjelp idag.
Vil du være så snill å så en sjenerøs gave inn i GOD TV denne måneden? Din kjærlighet og godhet kan sikre at vi er der for å utgjøre en enorm forskjell når noen har et spesielt behov. Hvis du ikke allerede gjør det, vil du tenke over om du vil gi en månedlig gave til GOD TV? Det gjør at vi kan budsjettere for fremtiden og se hvor mye lenger vi kan nå ut med evangeliet.

Vi elsker deg og setter pris på deg. Du er alltid i våre bønner. Vi er i sannhet partnere som bringer de gode nyhetene om Jesus til verdens nasjoner.

Med all vår kjærlighet og takk,

Fergus Scarfe
UK & Europe Regional Director, GOD TV

Donate by Direct:

Please email details of your donation to [email protected] so that we can confirm receipt and thank you.

Bank Name: BANK OF AMERICA
Address: 390 N. ORANGE AVE. ORLANDO, FL 32801
Phone: 1-888-852-5000 x3393
Fax: 407-420-2787
Account Number: 001925993356
SWIFT Code: BOFAUS3N
ABA Routing Number: 026009593
ACH Routing Number: 63100277

Donate by Mail:

GOD TV USA,
PO Box 592247,
Orlando,
FL 32859-9804

Donate by Phone:

Phone: 888-463-1365

Text 9132257734 with the amount you want to give. You will then receive a text back that says, “Almost finished!” Tap the link given to complete your gift to GOD TV.