Van het bureau van
Fergus Scarfe
Wat de verspreiding van het Evangelie betreft, leven we in uitzonderlijke tijden. Er waren nog nooit zoveel manieren om een wereld vol pijn te vertellen dat Jezus redt, Jezus geneest en Jezus vrij kan maken!

Maar er is ook nog nooit zoveel nood geweest. Mensen over de hele wereld lijden en er zijn steeds meer conflicten tussen landen.
Maar we hebben het antwoord … het ENIGE antwoord! EN JEZUS IS ZIJN NAAM!
Elke dag bereikt GOD TV met het levensveranderende goede nieuws van Jezus meer dan 310 miljoen huishoudens en meer dan 10 miljoen mensen via social media en internet, en elke dag ontvangen we e-mails van onze kijkers die ons EN JOU bedanken voor het verschil dat JIJ MAAKT in hun dagelijks leven:
  • Christiane uit Frankrijk schreef:
    “Na 46 jaar huwelijk stierf mijn man en sindsdien is GOD TV mijn trouwe metgezel. Jullie zijn mijn kracht, hoop en gemeente geweest.”  
  • Debra van de VS schreef:
    “God gebruikte GOD TV om mij te verfrissen, troosten en bemoedigen. Ik ben dankbaar en gezegend!”  
  • VM uit Noorwegen schreef:
    “Ik dank GOD TV voor de verspreiding van het Evangelie naar elk land en naar mijn huis. Door GOD TV heb ik God nog dieper leren kennen en ik dank Hem voor Zijn genade en gunst voor mij en mijn gezin. Ik rust in de goedheid van mijn Heer en Redder.”  
Vorig jaar filmde ons team een ​​geweldig interview met Jessica Koulianos, de dochter van pastor Benny Hinn. Zij en haar man Michael leiden Jesus Image Ministries en we werken samen in het uitzenden van de jaarlijkse Jesus Conference… één van mijn favoriete evenementen van het jaar.

Tijdens haar interview vertelde Jessica hoe ze een depressie en zelfs een “volledige zenuwinzinking” heeft gehad.

Nadat Jessica haar moeilijke verhaal deelde waarin de liefde en genade in Jezus centraal stond, vroeg ik haar om te bidden voor “alle andere Jessica’s” die door dezelfde beproevingen gaan en de hoop nodig hebben die zij heeft gevonden.

Nou, een jonge “Jessica” uit het Verenigd Koninkrijk had wanhopig een Woord van de Heer nodig. Ze worstelde met eenzaamheid en het Woord vanuit het Vaderhart, dat ze op GOD TV…
hoorde, sprak HAAR VRIJ!
Dierbare partner, GOD TV is Gods idee en Hij is niet van gedachten veranderd! Door jouw kostbare liefde, gebed en financiële partnerschap maakt GOD TV vandaag een eeuwig verschil in de wereld. We hebben het gevoel dat we nog zoveel meer kunnen doen.

Misschien zal je nooit achter een tv-camera staan of in een montagestudio zitten, maar ALS MEDIAZENDELING ben je een essentieel onderdeel van alles dat we SAMEN via GOD TV bereiken!

Onze passie is gericht op de bediening; om de verlorenen te bereiken en te dienen op alle mogelijke manieren. Om vrijmoedig Zijn opdracht van ZIELEN, ISRAËL en OPWEKKING te verkondigen, via de media en aan alle landen ter wereld.
Maar we hebben jouw hulp nodig om de impact te maken waartoe de Heer ons SAMEN MET JOU heeft geroepen.
Wil je deze maand een gulle gift in de bediening van GOD TV zaaien? Jouw liefde en goedheid zorgen ervoor dat we een ​​wereld van verschil kunnen maken in iemands nood. Als je dit niet nog niet doet, wil je dan overwegen een machtiging voor een maandelijkse gift af te geven? Dit helpt ons een ​​begroting voor de verkondiging van het Evangelie te maken.

We houden van je en waarderen je. Je bent altijd in onze gebeden. Samen brengen we het goede nieuws van Jezus naar alle landen.

Met al onze liefde en dank,

Fergus Scarfe
UK & Europe Regional Director, GOD TV

Donate by Direct:

Please email details of your donation to [email protected] so that we can confirm receipt and thank you.

Bank Name: BANK OF AMERICA
Address: 390 N. ORANGE AVE. ORLANDO, FL 32801
Phone: 1-888-852-5000 x3393
Fax: 407-420-2787
Account Number: 001925993356
SWIFT Code: BOFAUS3N
ABA Routing Number: 026009593
ACH Routing Number: 63100277

Donate by Mail:

GOD TV USA,
PO Box 592247,
Orlando,
FL 32859-9804

Donate by Phone:

Phone: 888-463-1365

Text ‘give‘ to 9132257734. You will then receive a text back that says, “To give, use this link”. Tap the link given to complete your gift to GOD TV.