Hilsen fra Plymouth hvor vi stadig ser Guds hånd over denne virksomheten hver eneste dag.

Jeg håper du vil bli velsignet når du leser oppdateringene fra de forskjellige områdene hvor GOD TV virker og ser den forskjellen du utgjør i Guds rike. Mens jeg leste disse rapportene ble jeg klar over at det er et kraftfullt tema i dette kvartalets regionale nyhetsbrev som vår regiondirektør for Sri Lanka, David Nicole, beskriver:
Vi var der da det trengtes som mest …”
Enten det er etter et terrorangrep, i en tid med stort behov for bønn eller i noens fengselscelle, har Gud gitt oss anledning til å være der for tusenvis av seere over hele verden.

Du vil lese om det tragiske terrorangrepet på Sri Lanka og hvordan GOD TV var der midt i tragedien og brakte «kirken» til folket da alle kirkene måtte stenge. Vi kommer også inn på de tilfellene hvor teamet vårt (vår partnerskapstjeneste) ber for våre kjære partnere når de er i nød, og du kan lese et vidunderlig vitnesbyrd fra en innsatt hvis liv ble forvandlet fordi GOD TV var på TV i fengselscella hans.
Vi ønsker å være der når det trengs som mest …
Vil du være der
da det trengtes
som mest?
I rapporten vår fra USA vil du lese at GOD TV når ut til sentrum av Amerikas byer hvor de virkelig trenger Evangeliet. Ward Simpson, vår president, forteller hvordan Brownsville-vekkelsen påvirket hans liv og hans håp for vekkelseskonferansen «Light the Fire Again» i Pensacola, som vi sender i neste måned. Og som en del av vårt søkelys på Asia feirer vi 17 år med sendinger i India. Hvilken glede for deg og meg å være istand til å nå over 110 millioner mennesker.
Du var der da det trengtes som mest …
Takket være din faste støtte og støtten fra våre partnere opp gjennom årene har det vært mulig for land å fremdeles ha «kirke» når alle kirker ble stengt, for India å nå 110 millioner hjem, for oss å ha vært tilstede under den første vekkelsen i Pensacola, og å være der i september under det vi håper skal bli den neste vekkelsen der, og å forvandle livet til en innsatt. Vær så snill å be over om du skal øke din månedlige støtte eller vurdere en spesiell engangsgave som vi kan bruke for å gjøre mer rundt om i verden og du kan si:
Jeg var der da det trengtes som mest …
Velsignelser,

Ian Young-Valentine
Leder av Partnerskap
Søkelys på Asia
Regiondirektør David Nicole – Sri Lanka

Den 21. april gikk terrorister fra ISIS rolig inn i mange kirker under gudstjenesten Påskesøndag, så vel som inn i 5-stjerners hoteller som var fulle av gjester som spiste frokost, og detonerte bombene de bar på og drepte 251 uskyldige mennesker fra over seks nasjoner. Dette førte til at nasjonen stanset opp siden det var frykt for flere angrep. Regjeringen forlangte at alle kirker skulle stenge i to påfølgende uker. Som Herrens Ord sier i 1 Mosebok 50,20: «Dere tenkte ondt mot meg, men Gud tenkte det til det gode, for å gjøre dette som vi ser i dag, og berge livet for mange mennesker.»
Mange mennesker over hele øya ble opprørte, først over terrorangrepene og så over å ikke kunne gå i kirken. Vi tok imidlertid denne utfordringen og tilbød gratis tid til dem som var istand til å spille inn og sende gudstjenestene sine. Forsamlingene fikk informasjon om å se på GOD TV til spesielle tider for å høre pastorens budskap.

Mange ringte kontoret til GOD TV og fortalte oss at de hadde invitert mange til sine hjem og hadde feiret nattverd. Mange som aldri tidligere hadde sett på GOD TV så på i to hele uker for å høre Ånds-fylte budskap i en tid med nasjonal krise.
Dette fødte frem #GOD TV – Kirken som aldri stenger. …Da en nasjon var stengt, var GOD TV der for å levere Ordet i rette tid, et ord som bygger opp og gir håp.
Vi var der da
det trengtes
som mest …
Vi er så
takknemlige til
våre partnere
Spotlight on Asia
Regiondirektør Thomas Robinson – India

Den 31. mai 2019 fullførte GOD TV India 17 år i India. Vi er så takknemlige for Guds hånd over denne tjenesten. Vi takker Gud for teamet vårt, beskyttelse, favør og forsørgelse. Vi er så takknemlige til våre partnere, noen av dem har støttet oss med sine trofaste gaver og bønner siden begynnelsen og har hjulpet oss å nå 110 millioner hjem i India. Vi ser på partnerne våre som Gud-gitte medarbeidere som har stått med oss i denne utrolige visjonen om en mediatjeneste. Vi er takknemlige for de talløse livene som har funnet helbredelse, blitt forsonet med Gud eller de som ble styrket gjennom HANS nærvær. Vi ønsker å fortsette å tjene denne store nasjonen India og være der for de sårede, de syke og de trengende.
«Guds Ord sier at vi skal forkynne Ordet for hele verden. Jeg kan ikke gå overalt. Dere tar Evangeliet til verden … derfor støtter jeg GOD TV» – Mrs. Tamilarasi Shanmugam
I siste utgave av Regionale Nyheter ba vi for valgene i India. NDA, det regjerende partiet, vant overlegent. Vi tror at Gud vil høre våre bønner og gi oss et godt styresett under ledelse av statsminister Shri Narendra Modi. Det er i sannhet Gud som innsetter og avsetter ledere.

Romerbrevet kapittel 13 sier: «Hver og en skal underordne seg de myndigheter han har over seg. For det er ikke øvrighet uten av Gud, men de som finnes, er innsatt av Gud» (vers 1).
Storbritannia
Storbritannia

Regiondirektør for Storbritannia, Irland, Europa og Skandinavia Fergus Scarfe.

«Be, og dere skal få, for at deres glede kan være fullkommen» (Johannes 16,24).

Vi ELSKER å be for våre kjære GOD TV-partnere! Uansett hvor du er eller hvilken situasjon du går igjennom akkurat nå, vi har bønneteam i alle våre regionale kontorer som ELSKER Å BE FOR DEG HVER DAG!

Noen ganger oppstår det en nødsituasjon og våre team vil øyeblikkelig gå inn med bønn og støtte. Noen ganger gjelder det en sak som tar lenger tid … kanskje på områder som helse eller økonomi, ekteskap eller familie.

Vår partnerskapsleder Mel Lynn har brukt en stor del av de siste 20 årene til å be for GOD TVs seere og venner. «Uansett hvilken situasjon våre partnere står overfor,» sa hun, «ser vi igjen og igjen at Herren manifesterer seg i deres liv, fører til gjennombrudd, og gir visdom, trøst og fred.»

«Det er et virkelig privilegium å stå med våre partnere i bønn,» sa Adam Wilson, medlem av partnerskapsteamet. «Noen ganger tenker du at du selv går igjennom tøffe tider, og så hører du hva Herren gjør i livene til våre partnere. Det er så oppmuntrende å se Herren svare på bønn,» sa han.

Helt siden begynnelsen har GOD TV-teamet vært forpliktet til å be for deg, kjære partner, og se at Herren virker i livet ditt. Uansett hvilken situasjon du står overfor eller hvor store problemene synes å være, så har vi en Gud som elsker oss og ønsker å svare oss når vi kommer til Ham i bønn.

USA
USA

President og CEO Ward Simpson

Det var en stor glede å ha besøk av noen av våre regiondirektører i Florida i juni under Partner Appeal og dele med dere på direkten fra Orlando. Det var stort å høre alle vitnesbyrdene om hva Herren gjør for å nå nasjonene, og USA er intet unntak.

Vi fortsetter å se Guds hånd over oss når vi filmer nye episoder av våre originale serier og nå tror vi for å nå lenger ut i USA. Vi har vært på DirecTV i 13 år, Amerikas største distributør av satellitt-TV med 18,7 millioner abonnenter. Vi har sett et stort byks i antallet mennesker som ser GOD TV gjennom internett, fra 15.000 til 150.000, noe som er oppmuntrende. Vi trenger imidlertid å nå flere mennesker for Guds rike! Vår leder Graeme Spencer, som holder til i California, leder en kampanje for å få flere uavhengige stasjoner til å sende våre programmer. Vær så snill å be for dette. Vi ønsker å se vekkelse i byene over hele USA!

Livet mitt ble forvandlet gjennom vekkelsen i Brownsville for mer enn 20 år siden. Jeg var død for Guds Ånd og Han vekket meg opp. Nå er jeg begeistret over å fortelle deg at vi går i partnerskap med CfaN for å sende «Light The Fire Again, Pensacola» fra 4. – 7. september 2019. Her vil vi høre talere som står i forbindelse med denne bevegelsen fra Gud, som Jerri Hill, Brenda Kilpatrick, Michael Brown, Lindell Cooley, Daniel Kolenda så vel som andre velkjente vekkelsespredikanter, inkludert Reinhard Bonnke, John Arnott, Heidi Baker, Lou Engle og Todd White.

Hva er vekkelse annet enn å komme tilbake fra de døde? Vi ønsker å se Gud bevege seg over USA og utover USAs grenser og føre med seg forvandling. Dette er mulig når vi står sammen som mediamisjonærer.

Skandinavia
Skandinavia

Regionledere, Stuart og Giné Glover

Nylig hadde vi gleden av å møte mange av våre partnere da vi reiste gjennom Danmark, Finland og vestkysten av Sverige. I juni var det så velsignet å arrangere vår første skandinaviske regionale partnerskapsmiddag i Oslo, Norge. En kveld hvor vi delte visjoner, vitnesbyrd og hadde et vidunderlig fellesskap. Det er så viktig og så kraftfullt når vi kommer sammen for å oppmuntre hverandre til å stå på Guds Ord og Hans løfter og vite at vi har det beste foran oss!

En stor takk til både Fergus Scarfe og Ian Young-Valentine som reiste fra Storbritannia for å tilbringe kvelden med oss og de 85 partnerne som deltok, og som så generøst står med GOD TV og gjør oss istand til å påvirke hjerter og forvandle liv med Evangeliet om Kristus.

Vi ønsker å arrangere flere av disse samlingene og er spente og forventningsfulle for hva Gud vil gjøre i Skandinavia.

Jesus sa: «Velsignet er de som hungrer og tørster etter rettferdighet, for de skal bli mettet.» Det er en stor hunger etter vekkelse i Norden. Vi fikk et ord i ett av møtene våre om små bønnebranner som tennes gjennom hele Skandinavia. Dette oppmuntret oss stort og vi ber om at du vil bli oppmuntret og styrket i Herren gjennom å kjenne Hans godhet.

Afrika
Afrika

Regiondirektør, Marcél Olivier

Et spørsmål: har vi blitt så vant til Evangeliet om vår Herre Jesus at vi ikke lenger har den samme lidenskapen for å dele det som vi pleide, eller er vi for travelt opptatt og overbelastet til å evangelisere? Misjonsarbeid trengs hver eneste dag, spesielt hvis vi skal nå ungdommen vår som blir bombardert med så mange nettverk på sosiale medier. Men virkeligheten er at vi ikke har tid.

Det er her GOD TV kan ha så stor innvirkning. Særlig når de tilfeldig kommer over kanalen og begynner å lytte, selv om det bare er i noen få minutter, og det kan være alt som skal til. Du ser at Den Hellige Ånds nærvær virker og det er det vi ber om vil skje med våre kjære, våre venner og våre ungdommer, at de vil høre de gode nyhetene om Jesus Kristus, vår Herre, gjennom GOD TV. Mange vitner om at GOD TV var deres vei til frelse.

Venner, vi trenger dere, Afrika er et stort kontinent med så mange kulturer og befolkningsgrupper som fremdeles trenger å oppleve Herren Jesu Kristi frelsende nåde. Du er en moderne misjonær til Afrika gjennom medias makt. Vær så snill å be for oss, stå med oss og støtt arbeidet til GOD TV.

Australasia
Australasia

Regiondirektør, Wayne Knapman

En australsk fange som var løslatt mot kausjon, ringte meg nylig for å si TUSEN TAKK. Lee hadde fått en slags kristen opplæring i ungdommen, men voksenlivet trakk ham langt bort fra Gud. Lee var høyt oppe på rangstigen i en beryktet motorsykkelgjeng, og var i fengsel for alvorlige narkotikaforbrytelser.

Lee sa: «I fengselet opplevde jeg noen av de mørkeste dagene i livet mitt, men GOD TV var i rommet mitt, og det var det som gjorde at jeg kom meg igjennom.» Ikke bare fikk GOD TV Lee igjennom, han fikk et møte med Gud og er nå fullt og helt bestemt på å forandre livet sitt. Lovet være Gud!

Pr. dags dato er det over 10.000 menn, kvinner og barn over hele Australia, New Zealand og Vanuatu som kan se GOD TV i cellene sine. Takket være ditt partnerskap fortsetter vi å bringe ‘LYSET’ inn i noen av de mørkeste stedene på planeten! Uten deg og GOD TV i rommene sine, ville mange aldri ha hørt Evangeliet og den tilgivelsen som Jesus tilbyr.

Som Lee sa det så fint: «Jeg vil bare takke deg og takke alle de menneskene som sørget for at dette skjedde med meg.»

Takk til deg … la oss fortsette å innta eteren for Jesus!

Europa
Europa

Regionledere, Andreas Kebernik

Vår vidunderlige Gud gjør forbløffende  og store ting over hele Europa!

Vi har vært vitne til hva Gud har gjort i mai måned I Hamburg, Tyskland, da Reinhard Bonnke holdt sin siste Fire Conference i Tyskland. Han kom tilbake til stedet der han vokste opp og ble døpt før Gud førte ham ut på en utrolig reise til Afrikas kontinent, hvor mer enn 78 millioner mennesker ble frelst under hans korstog.

Vi var også vitner til under og tegn under the Presence konferansen i Genève, Sveits, hvor vår kjære venn Jean Luc Trachsel og hans helbredelsestjeneste var samlet med kristne fra hele Europa, men hovedsakelig fra de fransktalende landene.

Hvis du hadde mulighet til å følge “Awakening Europe” som ble sendt direkte på GOD TV i juni, har du sett hvordan mer enn 10.000 mennesker var samlet i Østerrikes Wiener Stadthalle. Tusenvis gikk også ut i gatene og på torvene om ettermiddagen og delte Evangeliet med de ufrelste. De ga ut gratis billetter, så mennesker kunne komme til kveldsmøtene, hvor mer enn 950 mennesker ga sine liv til JESUS i løpet av de 3 dagene.

Det er så forbløffende å se hva GUD gjør i Europa gjennom salvede evangelister og lidenskapelige mennesker som elsker Jesus. GOD TV er istand til – ved hjelp av din støtte – å bringe disse vidunderlige arrangementene til hjem rundt omkring i hele verden.

Storbritannia
Storbritannia

Regiondirektør for Storbritannia, Irland, Europa og Skandinavia Fergus Scarfe.

«Be, og dere skal få, for at deres glede kan være fullkommen» (Johannes 16,24).

Vi ELSKER å be for våre kjære GOD TV-partnere! Uansett hvor du er eller hvilken situasjon du går igjennom akkurat nå, vi har bønneteam i alle våre regionale kontorer som ELSKER Å BE FOR DEG HVER DAG!

Noen ganger oppstår det en nødsituasjon og våre team vil øyeblikkelig gå inn med bønn og støtte. Noen ganger gjelder det en sak som tar lenger tid … kanskje på områder som helse eller økonomi, ekteskap eller familie.

Vår partnerskapsleder Mel Lynn har brukt en stor del av de siste 20 årene til å be for GOD TVs seere og venner. «Uansett hvilken situasjon våre partnere står overfor,» sa hun, «ser vi igjen og igjen at Herren manifesterer seg i deres liv, fører til gjennombrudd, og gir visdom, trøst og fred.»

«Det er et virkelig privilegium å stå med våre partnere i bønn,» sa Adam Wilson, medlem av partnerskapsteamet. «Noen ganger tenker du at du selv går igjennom tøffe tider, og så hører du hva Herren gjør i livene til våre partnere. Det er så oppmuntrende å se Herren svare på bønn,» sa han.

Helt siden begynnelsen har GOD TV-teamet vært forpliktet til å be for deg, kjære partner, og se at Herren virker i livet ditt. Uansett hvilken situasjon du står overfor eller hvor store problemene synes å være, så har vi en Gud som elsker oss og ønsker å svare oss når vi kommer til Ham i bønn.

USA
USA

President og CEO Ward Simpson

Det var en stor glede å ha besøk av noen av våre regiondirektører i Florida i juni under Partner Appeal og dele med dere på direkten fra Orlando. Det var stort å høre alle vitnesbyrdene om hva Herren gjør for å nå nasjonene, og USA er intet unntak.

Vi fortsetter å se Guds hånd over oss når vi filmer nye episoder av våre originale serier og nå tror vi for å nå lenger ut i USA. Vi har vært på DirecTV i 13 år, Amerikas største distributør av satellitt-TV med 18,7 millioner abonnenter. Vi har sett et stort byks i antallet mennesker som ser GOD TV gjennom internett, fra 15.000 til 150.000, noe som er oppmuntrende. Vi trenger imidlertid å nå flere mennesker for Guds rike! Vår leder Graeme Spencer, som holder til i California, leder en kampanje for å få flere uavhengige stasjoner til å sende våre programmer. Vær så snill å be for dette. Vi ønsker å se vekkelse i byene over hele USA!

Livet mitt ble forvandlet gjennom vekkelsen i Brownsville for mer enn 20 år siden. Jeg var død for Guds Ånd og Han vekket meg opp. Nå er jeg begeistret over å fortelle deg at vi går i partnerskap med CfaN for å sende «Light The Fire Again, Pensacola» fra 4. – 7. september 2019. Her vil vi høre talere som står i forbindelse med denne bevegelsen fra Gud, som Jerri Hill, Brenda Kilpatrick, Michael Brown, Lindell Cooley, Daniel Kolenda så vel som andre velkjente vekkelsespredikanter, inkludert Reinhard Bonnke, John Arnott, Heidi Baker, Lou Engle og Todd White.

Hva er vekkelse annet enn å komme tilbake fra de døde? Vi ønsker å se Gud bevege seg over USA og utover USAs grenser og føre med seg forvandling. Dette er mulig når vi står sammen som mediamisjonærer.

Skandinavia
Skandinavia

Regionledere, Stuart og Giné Glover

Nylig hadde vi gleden av å møte mange av våre partnere da vi reiste gjennom Danmark, Finland og vestkysten av Sverige. I juni var det så velsignet å arrangere vår første skandinaviske regionale partnerskapsmiddag i Oslo, Norge. En kveld hvor vi delte visjoner, vitnesbyrd og hadde et vidunderlig fellesskap. Det er så viktig og så kraftfullt når vi kommer sammen for å oppmuntre hverandre til å stå på Guds Ord og Hans løfter og vite at vi har det beste foran oss!

En stor takk til både Fergus Scarfe og Ian Young-Valentine som reiste fra Storbritannia for å tilbringe kvelden med oss og de 85 partnerne som deltok, og som så generøst står med GOD TV og gjør oss istand til å påvirke hjerter og forvandle liv med Evangeliet om Kristus.

Vi ønsker å arrangere flere av disse samlingene og er spente og forventningsfulle for hva Gud vil gjøre i Skandinavia.

Jesus sa: «Velsignet er de som hungrer og tørster etter rettferdighet, for de skal bli mettet.» Det er en stor hunger etter vekkelse i Norden. Vi fikk et ord i ett av møtene våre om små bønnebranner som tennes gjennom hele Skandinavia. Dette oppmuntret oss stort og vi ber om at du vil bli oppmuntret og styrket i Herren gjennom å kjenne Hans godhet.

Afrika
Afrika

Regiondirektør, Marcél Olivier

Et spørsmål: har vi blitt så vant til Evangeliet om vår Herre Jesus at vi ikke lenger har den samme lidenskapen for å dele det som vi pleide, eller er vi for travelt opptatt og overbelastet til å evangelisere? Misjonsarbeid trengs hver eneste dag, spesielt hvis vi skal nå ungdommen vår som blir bombardert med så mange nettverk på sosiale medier. Men virkeligheten er at vi ikke har tid.

Det er her GOD TV kan ha så stor innvirkning. Særlig når de tilfeldig kommer over kanalen og begynner å lytte, selv om det bare er i noen få minutter, og det kan være alt som skal til. Du ser at Den Hellige Ånds nærvær virker og det er det vi ber om vil skje med våre kjære, våre venner og våre ungdommer, at de vil høre de gode nyhetene om Jesus Kristus, vår Herre, gjennom GOD TV. Mange vitner om at GOD TV var deres vei til frelse.

Venner, vi trenger dere, Afrika er et stort kontinent med så mange kulturer og befolkningsgrupper som fremdeles trenger å oppleve Herren Jesu Kristi frelsende nåde. Du er en moderne misjonær til Afrika gjennom medias makt. Vær så snill å be for oss, stå med oss og støtt arbeidet til GOD TV.

Australasia
Australasia

Regiondirektør, Wayne Knapman

En australsk fange som var løslatt mot kausjon, ringte meg nylig for å si TUSEN TAKK. Lee hadde fått en slags kristen opplæring i ungdommen, men voksenlivet trakk ham langt bort fra Gud. Lee var høyt oppe på rangstigen i en beryktet motorsykkelgjeng, og var i fengsel for alvorlige narkotikaforbrytelser.

Lee sa: «I fengselet opplevde jeg noen av de mørkeste dagene i livet mitt, men GOD TV var i rommet mitt, og det var det som gjorde at jeg kom meg igjennom.» Ikke bare fikk GOD TV Lee igjennom, han fikk et møte med Gud og er nå fullt og helt bestemt på å forandre livet sitt. Lovet være Gud!

Pr. dags dato er det over 10.000 menn, kvinner og barn over hele Australia, New Zealand og Vanuatu som kan se GOD TV i cellene sine. Takket være ditt partnerskap fortsetter vi å bringe ‘LYSET’ inn i noen av de mørkeste stedene på planeten! Uten deg og GOD TV i rommene sine, ville mange aldri ha hørt Evangeliet og den tilgivelsen som Jesus tilbyr.

Som Lee sa det så fint: «Jeg vil bare takke deg og takke alle de menneskene som sørget for at dette skjedde med meg.»

Takk til deg … la oss fortsette å innta eteren for Jesus!

Europa
Europa

Regionledere, Andreas Kebernik

Vår vidunderlige Gud gjør forbløffende  og store ting over hele Europa!

Vi har vært vitne til hva Gud har gjort i mai måned I Hamburg, Tyskland, da Reinhard Bonnke holdt sin siste Fire Conference i Tyskland. Han kom tilbake til stedet der han vokste opp og ble døpt før Gud førte ham ut på en utrolig reise til Afrikas kontinent, hvor mer enn 78 millioner mennesker ble frelst under hans korstog.

Vi var også vitner til under og tegn under the Presence konferansen i Genève, Sveits, hvor vår kjære venn Jean Luc Trachsel og hans helbredelsestjeneste var samlet med kristne fra hele Europa, men hovedsakelig fra de fransktalende landene.

Hvis du hadde mulighet til å følge “Awakening Europe” som ble sendt direkte på GOD TV i juni, har du sett hvordan mer enn 10.000 mennesker var samlet i Østerrikes Wiener Stadthalle. Tusenvis gikk også ut i gatene og på torvene om ettermiddagen og delte Evangeliet med de ufrelste. De ga ut gratis billetter, så mennesker kunne komme til kveldsmøtene, hvor mer enn 950 mennesker ga sine liv til JESUS i løpet av de 3 dagene.

Det er så forbløffende å se hva GUD gjør i Europa gjennom salvede evangelister og lidenskapelige mennesker som elsker Jesus. GOD TV er istand til – ved hjelp av din støtte – å bringe disse vidunderlige arrangementene til hjem rundt omkring i hele verden.

Donate by Direct:

Please email details of your donation to [email protected] so that we can confirm receipt and thank you.

Bank Name: BANK OF AMERICA
Address: 390 N. ORANGE AVE. ORLANDO, FL 32801
Phone: 1-888-852-5000 x3393
Fax: 407-420-2787
Account Number: 001925993356
SWIFT Code: BOFAUS3N
ABA Routing Number: 026009593
ACH Routing Number: 63100277

Donate by Mail:

GOD TV USA,
PO Box 592247,
Orlando,
FL 32859-9804

Donate by Phone:

Phone: 888-463-1365

Text 9132257734 with the amount you want to give. You will then receive a text back that says, “Almost finished!” Tap the link given to complete your gift to GOD TV.