Groeten uit Plymouth waar we elke dag de hand van God op deze bediening zien. Ik hoop dat je gezegend wordt als je deze updates van de GOD TV-regio’s leest en het verschil ziet dat je in Gods koninkrijk maakt.

Toen ik deze verslagen las, realiseerde ik me dat er een krachtig thema is in de regionale nieuwsbrief van dit kwartaal, zoals onze regionale directeur voor Sri Lanka, David Nicole, beschreef:
We waren daar toen het het hardst nodig was …”
Of het nu na een terreuraanval is, in een tijd van grote behoefte aan gebed, of in iemands gevangeniscel, God heeft ons de mogelijkheid gegeven om er voor duizenden kijkers over de hele wereld te zijn.

Je zult lezen over de tragische terreuraanval in Sri Lanka en hoe GOD TV daar was midden in de tragedie, waardoor de “kerk” naar de mensen werd gebracht, toen alle kerken moesten sluiten. We schrijven ook over de gebeden van onze partnership services-team voor onze dierbare partners in hun tijd van nood, en je leest een geweldig getuigenis van een gevangene wiens leven werd getransformeerd omdat hij GOD TV ontving in zijn gevangeniscel.
We willen er zijn wanneer het het meest nodig is …
Zal je er
zijn wanneer
het het meest
nodig is?
In ons rapport uit de VS zul je lezen dat GOD TV ernaar streeft onze uitzendingen uit te breiden naar de binnensteden van Amerika waar het Evangelie zo nodig is. Onze voorzitter, Ward Simpson, deelt ook hoe de Brownsville Revival zijn leven heeft beïnvloed en zijn verwachtingen van de “Light the Fire Again” revivalconferentie in Pensacola, die we volgende maand zullen uitzenden. Als onderdeel van onze Spotlight op Azië vieren we ook het 17e jaar van onze uitzendingen in India.
Je was daar toen het het hardst nodig was …
Dankzij jouw regelmatige steun en de steun van onze partners door de jaren heen was het voor India mogelijk om nog steeds “kerk” te hebben toen alle kerken sloten. Het was mogelijk om 110 miljoen huishoudens te bereiken, om tijdens de eerste opwekking in Pensacola aanwezig te zijn, en om daar in september te zijn voor wat hopelijk de volgende opwekking daar is, en om het leven van een gevangene te veranderen

Overweeg alsjeblieft in gebed of je je maandelijkse gift verhoogt of overweeg een eenmalig speciale gift die we kunnen gebruiken om het werk dat we over de hele wereld uit te breiden en je zult in staat zijn om te zeggen:
Ik was er ook toen het het meest nodig was …
In Zijn Naam,

Ian Young-Valentine
Head of Partnerships
Spotlight op Azië
Regional Director David Nicole – Sri Lanka

Op 21 april liepen ISIS-terroristen rustig vele kerken binnen terwijl ze Paaszondag vierden, evenals de vijfsterrenhotels waar het ontbijt klaar stond. Toen de bommen die ze droegen explodeerden, kwamen er 251 onschuldige mensen uit zes verschillende landen om. Dit leidde tot een landelijke noodtoestand omdat er dreiging was voor verdere aanvallen. De regering verzocht alle religieuze gebouwen twee weken te sluiten. In Genesis 50:20 staat geschreven: “Jullie zijn wel slecht voor mij geweest, maar God heeft dat gebruikt voor iets goeds. Want Hij had daar een plan mee. Hij wilde zo een groot volk redden van de dood”.
Veel christenen in Sri Lanka waren overstuur, eerst vanwege de terreuraanslagen en daarna vanwege de sluiting van de kerken. We gingen echter de uitdaging aan en boden vrije tijdsloten aan de kerken die hun diensten konden opnemen en uitzenden. De kerkleden konden op een bepaald tijdstip afstemmen om de preek van de voorganger te beluisteren.

Veel mensen belden het GOD TV-kantoor om ons te informeren dat ze anderen in hun huizen uitnodigden en het avondmaal vierden. Velen die GOD TV nog niet kenden hebben onze zender twee volle weken bekeken voor de Geestvervulde programma´s en dat in een tijd van nationale crisis.
Dit gaf geboorte aan de # GOD TV- De kerk die nooit sluit. Toen een land in noodtoestand was, was GOD TV er om een ​boodschap van bemoediging en hoop te brengen.
Wij waren er
toen het het
meest nodig was
We zijn onze
partners zo
dankbaar…
Spotlight op Azië
Regional Director Thomas Robinson – India

Op 31 mei 2019 bestond GOD TV India 17 jaar. We zijn zo dankbaar voor Gods hand op deze bediening. We danken God voor ons team, voor de bescherming, gunst en voorziening. We zijn onze partners zo dankbaar, van wie sommigen ons sinds het begin hebben ondersteund met hun trouwe giften en gebeden. Ze hebben ons geholpen 110 miljoen huizen in India te bereiken. We beschouwen onze partners als door God geschonken medewerkers die bij ons hebben gestaan ​​in deze ongelooflijke visie van een mediabediening. We zijn dankbaar voor de talloze levens die genezing, verzoening met God hebben gevonden of degenen die door ZIJN aanwezigheid werden gevoed. We willen dit grote land blijven dienen en er zijn voor de kwetsen, de zieken en de mensen in nood.
‘Het Woord van God zegt dat het Evangelie in de hele wereld gepredikt moet worden. Ik kan nergens heen. Jullie nemen het Evangelie naar de wereld… dus ik steun GOD TV “- – Tamilarasi Shanmugam
In het laatste nummer van onze nieuwsbrief hebben we gebeden voor de verkiezingen in India. NDA, de regerende partij, heeft een geweldige overwinning behaald.

We geloven dat God onze gebeden zal horen en ons een goede regering zal geven onder leiding van onze premier Shri Narendra Modi. Het is inderdaad God die heersers plaatst en erover beschikt. In Romeinen hoofdstuk 13 staat: “Iedereen moet gehoorzaam zijn aan de overheid. Want de overheid is iets dat door God is bedacht en elke overheid is door God ingesteld”.
UK
United Kingdom

Fergus Scarfe Regional Director, UK, Ierland, Europa en Scandinavië

Vraag dan zullen jullie krijgen wat jullie bidden, zodat jullie heel erg blij zullen zijn. Johannes 16.24

We vinden het fijn om te bidden voor onze dierbare GOD TV-partners! Waar je ook bent of welke situatie je nu doormaakt, we hebben gebedsteams in al onze regionale kantoren die ELKE DAG VOOR JE BIDDEN!

Soms is het een noodsituatie en kunnen onze teams onmiddellijk bidden en ondersteunen. Soms gaat het om een langer lopende kwestie... misschien op het gebied van gezondheid of financiën, huwelijk of gezin.

Onze partnermanager, Mel Lynn, heeft de afgelopen 20 jaar veel gebeden voor GOD-tv-kijkers en vrienden. "Het maakt niet uit met welke situatie onze partners te maken hebben", zei ze, "keer op keer hebben ze doorbraak, wijsheid, troost en vrede mogen ontvangen."

"Het is een waar voorrecht om met onze partners in gebed te staan", aldus Adam Wilson, lid van het partnershipteam. "Soms denk je dat je zelf een moeilijke tijd doormaakt en dan hoor je wat de Heer doet in het leven van onze partners. Het is zo bemoedigend om te zien dat de Heer het gebed beantwoordt ", zei hij.

Sinds onze begindagen is het GOD TV-team toegewijd aan het bidden voor jou, dierbare partner en het zien bewegen van de Heer in je leven. Het maakt niet uit om welke situatie het gaat of hoe groot het probleem lijkt te zijn. We hebben een God die van ons houdt en ons wil antwoorden als we in gebed tot Hem komen.

USA
Verenigne Staten Van Amerika

President & CEO, Ward Simpson

Wat was fijn om een aantal regional directors in juni in Florida te ontmoeten voor onze partneroproep en dit LIVE uit te zenden vanuit Orlando. Het was geweldig om alle getuigenissen te horen van wat de Heer doet om landen te bereiken en voor de Verenigde Staten is het niet anders.

We blijven Gods hand op ons zien terwijl we nieuwe afleveringen van onze originele serie filmen en we hopen op een toename van onze Amerikaanse distributie. We zijn 13 jaar op DirecTV geweest, Amerika's grootste aanbieder van satelliet-tv met 18,7 miljoen abonnees. We hebben een enorme toename van online kijkers: van 15.000 naar 150.000, wat bemoedigend is. We moeten echter meer mensen bereiken voor het Koninkrijk! Onze chief operations officer, Graeme Spencer, die in Californië woont, leidt een campagne om meer onafhankelijke stations ons signaal te laten ontvangen. Bid alsjeblieft hiervoor. We willen opwekking zien in de Amerikaanse steden!

Mijn leven werd meer dan 20 jaar geleden veranderd door de Brownsville Revival. Ik was dood voor de Geest van God en Hij heeft me nieuw leven ingeblazen. Nu ben ik blij om je te mogen vertellen dat we samenwerken met CfaN om 'Light The Fire Again, Pensacola' van 4-7 september 2019 uit te zenden. Er staan geweldige sprekers op het programma die verbonden zijn met deze beweging van God zoals Jerri Hill, Brenda Kilpatrick, Michael Brown, Lindell Cooley, Daniel Kolenda en andere bekende opwekkingspredikers, waaronder Reinhard Bonnke, John Arnott, Heidi Baker, Lou Engle en Todd White.

Wat is opwekking anders dan terugkomen uit de dood? We willen dat God Amerika doorkruist en overstijgt. Dit is mogelijk als we samen staan ​​als mediazendelingen.

Scandinavië
Scandinavië

Regional Manager, Stuart en Giné Glover

We hebben onlangs het voorrecht gehad om veel van onze partners te ontmoeten tijdens onze reis door Denemarken, Finland en de westkust van Zweden. In juni was het een zegen om het eerste Scandinavian Regional Partnership diner in Oslo, Noorwegen te houden. Een avond vol visie, getuigenissen en geweldige ontmoetingen. Het is zo belangrijk en zo krachtig als we bij elkaar komen om elkaar aan te moedigen op Gods Woord en Zijn beloften te vertrouwen, wetende dat het beste nog moet komen!

Een grote dank aan zowel Fergus Scarfe als Ian Young-Valentine die uit Engeland zijn gekomen  om de avond met ons door te brengen en de partners die aanwezig waren, die trouw GOD TV ondersteunen waardoor wij harten blijven beïnvloeden en levens veranderen met het Evangelie van Jezus.

We zullen proberen meer van deze bijeenkomsten te houden, omdat we vol verwachtig zijn van wat God in Scandinavië gaat doen. Jezus zei: "Gezegend zijn zij die hongeren en dorsten naar gerechtigheid, want zij zullen verzadigd worden". Er is een grote honger naar opwekking in de Scandinavische landen. We hadden een profetie in een van onze vergaderingen over kleine vuurtjes van gebed die ontsteken in heel Scandinavië. Dit heeft ons enorm aangemoedigd. We bidden dat je door de kennis van Gods goedheid aangemoedigd en versterkt zal worden.

Afrika
Afrika

Regional Director, Marcél Olivier

Een vraag; zijn we zo gewend geraakt aan het Evangelie van onze Heer Jezus, dat we niet langer dezelfde passie hebben om het te delen of zijn we te druk en overbelast om te evangeliseren? Missiewerk is elke dag nodig, vooral als we onze jeugd gaan bereiken die wordt gebombardeerd met zoveel sociale media-netwerken. Vaak hebben we gewoon geen tijd.

Dit is waar GOD TV zo'n geweldig effect kan hebben. Vooral wanneer ze bij het zappen ons kanaal tegenkomen en gaan luisteren, zelfs als het maar voor een paar minuten is, en dat is alles dat nodig kan zijn. Zie je, de aanwezigheid en het werk van de Heilige Geest is krachtig en dit is ons gebed voor onze dierbaren, onze vrienden en onze jonge mensen, dat zij het goede nieuws van Jezus Christus, onze Heer, zullen horen, via GOD TV. Veel getuigenissen bevestigen dat mensen via GOD TV het Evangelie horen.

Vrienden, we hebben je nodig, Afrika is een enorm continent met zoveel culturen en groepen mensen, die nog steeds de reddende genade van onze Heer Jezus moeten ervaren. Je bent een moderne zendeling naar Afrika door de kracht van de media. Bid alstublieft voor ons en steun het werk van GOD TV.

Australazië
Australazië

Regional Director, Wayne Knapman

Een Australische gevangene die op borgtocht was, belde me onlangs om ons te bedanken. Lee heeft een christelijke opvoeding gehad maar het volwassen leven trok hem ver weg van God. Lee had een hoge functie bij een beruchte motorbende en zat in de gevangenis wegens drugsgerelateerde misdaden.

Lee zei: “De dagen in de gevangenis waren de donkerste dagen van mijn leven, maar GOD TV was op mijn kamer te zien. Het was enige dat me er doorheen heeft geholpen”. GOD TV hielp Lee er niet alleen doorheen, hij had een ontmoeting met God en is nu vastbesloten zijn leven volledig te veranderen. God zij geprezen.

Momenteel zijn er meer dan 10.000 mensen in Australië, Nieuw-Zeeland en Vanuatu die GOD-tv in hun cellen kunnen kijken. Dankzij jouw partnerschap blijven we het 'LICHT' naar enkele van de donkerste plekken op aarde dragen! Zonder jou en GOD TV in hun kamers, zullen velen misschien nooit het Evangelie en de vergeving horen die Jezus biedt.

Zoals Lee het zo goed verwoordde: "Ik wil je gewoon bedanken en alle mensen bedanken die hebben geholpen dat voor mij mogelijk te maken".

Bedankt… laten we doorgaan met mensen te bereiken voor Jezus!

Europa
Europa

Regional Manager, Andreas Kebernik

Onze geweldige God doet fantastische dingen in heel Europa!

We zijn getuige geweest van wat God dit jaar in mei in Hamburg, Duitsland deed, toen Reinhard Bonnke zijn laatste Fire-conferentie in Duitsland leidde. Hij kwam terug naar de plaats waar hij opgroeide en werd gedoopt voordat God hem meenam op een ongelooflijke reis naar het continent van Afrika, waar meer dan 78 miljoen mensen tot bekering kwamen tijdens zijn campagnes.

We zagen ook tekenen en wonderen tijdens de Awakening-conferentie in Genève, Zwitserland, waar onze goede vriend Jean Luc Trachsel en zijn genezingsbediening samenkwamen met christenen uit heel Europa, maar vooral die uit de Franstalige landen.

Als je in juni de kans kreeg om de “Awakening Europe” LIVE op GOD TV te volgen, heb je gezien hoe meer dan 10.000 mensen zich in de Wiener Stadthalle in Oostenrijk samenkwamen. Duizenden gingen 's middags ook op straat en op de markt om het Evangelie met de verlorenen te delen. De bediening verstrekte gratis kaartjes, zodat mensen konden worden uitgenodigd voor de avondevenementen waar tijdens de 3 dagen meer dan 950 mensen hun leven gaven aan JEZUS.

Het is zo geweldig om te zien wat GOD in Europa doet door gezalfde evangelisten en gepassioneerde mensen die van Jezus houden. GOD TV is in staat - via jouw ondersteuning - deze geweldige evenementen over de hele wereld uit te zenden.

UK
United Kingdom

Fergus Scarfe Regional Director, UK, Ierland, Europa en Scandinavië

Vraag dan zullen jullie krijgen wat jullie bidden, zodat jullie heel erg blij zullen zijn. Johannes 16.24

We vinden het fijn om te bidden voor onze dierbare GOD TV-partners! Waar je ook bent of welke situatie je nu doormaakt, we hebben gebedsteams in al onze regionale kantoren die ELKE DAG VOOR JE BIDDEN!

Soms is het een noodsituatie en kunnen onze teams onmiddellijk bidden en ondersteunen. Soms gaat het om een langer lopende kwestie... misschien op het gebied van gezondheid of financiën, huwelijk of gezin.

Onze partnermanager, Mel Lynn, heeft de afgelopen 20 jaar veel gebeden voor GOD-tv-kijkers en vrienden. "Het maakt niet uit met welke situatie onze partners te maken hebben", zei ze, "keer op keer hebben ze doorbraak, wijsheid, troost en vrede mogen ontvangen."

"Het is een waar voorrecht om met onze partners in gebed te staan", aldus Adam Wilson, lid van het partnershipteam. "Soms denk je dat je zelf een moeilijke tijd doormaakt en dan hoor je wat de Heer doet in het leven van onze partners. Het is zo bemoedigend om te zien dat de Heer het gebed beantwoordt ", zei hij.

Sinds onze begindagen is het GOD TV-team toegewijd aan het bidden voor jou, dierbare partner en het zien bewegen van de Heer in je leven. Het maakt niet uit om welke situatie het gaat of hoe groot het probleem lijkt te zijn. We hebben een God die van ons houdt en ons wil antwoorden als we in gebed tot Hem komen.

USA
Verenigne Staten Van Amerika

President & CEO, Ward Simpson

Wat was fijn om een aantal regional directors in juni in Florida te ontmoeten voor onze partneroproep en dit LIVE uit te zenden vanuit Orlando. Het was geweldig om alle getuigenissen te horen van wat de Heer doet om landen te bereiken en voor de Verenigde Staten is het niet anders.

We blijven Gods hand op ons zien terwijl we nieuwe afleveringen van onze originele serie filmen en we hopen op een toename van onze Amerikaanse distributie. We zijn 13 jaar op DirecTV geweest, Amerika's grootste aanbieder van satelliet-tv met 18,7 miljoen abonnees. We hebben een enorme toename van online kijkers: van 15.000 naar 150.000, wat bemoedigend is. We moeten echter meer mensen bereiken voor het Koninkrijk! Onze chief operations officer, Graeme Spencer, die in Californië woont, leidt een campagne om meer onafhankelijke stations ons signaal te laten ontvangen. Bid alsjeblieft hiervoor. We willen opwekking zien in de Amerikaanse steden!

Mijn leven werd meer dan 20 jaar geleden veranderd door de Brownsville Revival. Ik was dood voor de Geest van God en Hij heeft me nieuw leven ingeblazen. Nu ben ik blij om je te mogen vertellen dat we samenwerken met CfaN om 'Light The Fire Again, Pensacola' van 4-7 september 2019 uit te zenden. Er staan geweldige sprekers op het programma die verbonden zijn met deze beweging van God zoals Jerri Hill, Brenda Kilpatrick, Michael Brown, Lindell Cooley, Daniel Kolenda en andere bekende opwekkingspredikers, waaronder Reinhard Bonnke, John Arnott, Heidi Baker, Lou Engle en Todd White.

Wat is opwekking anders dan terugkomen uit de dood? We willen dat God Amerika doorkruist en overstijgt. Dit is mogelijk als we samen staan ​​als mediazendelingen.

Scandinavië
Scandinavië

Regional Manager, Stuart en Giné Glover

We hebben onlangs het voorrecht gehad om veel van onze partners te ontmoeten tijdens onze reis door Denemarken, Finland en de westkust van Zweden. In juni was het een zegen om het eerste Scandinavian Regional Partnership diner in Oslo, Noorwegen te houden. Een avond vol visie, getuigenissen en geweldige ontmoetingen. Het is zo belangrijk en zo krachtig als we bij elkaar komen om elkaar aan te moedigen op Gods Woord en Zijn beloften te vertrouwen, wetende dat het beste nog moet komen!

Een grote dank aan zowel Fergus Scarfe als Ian Young-Valentine die uit Engeland zijn gekomen  om de avond met ons door te brengen en de partners die aanwezig waren, die trouw GOD TV ondersteunen waardoor wij harten blijven beïnvloeden en levens veranderen met het Evangelie van Jezus.

We zullen proberen meer van deze bijeenkomsten te houden, omdat we vol verwachtig zijn van wat God in Scandinavië gaat doen. Jezus zei: "Gezegend zijn zij die hongeren en dorsten naar gerechtigheid, want zij zullen verzadigd worden". Er is een grote honger naar opwekking in de Scandinavische landen. We hadden een profetie in een van onze vergaderingen over kleine vuurtjes van gebed die ontsteken in heel Scandinavië. Dit heeft ons enorm aangemoedigd. We bidden dat je door de kennis van Gods goedheid aangemoedigd en versterkt zal worden.

Afrika
Afrika

Regional Director, Marcél Olivier

Een vraag; zijn we zo gewend geraakt aan het Evangelie van onze Heer Jezus, dat we niet langer dezelfde passie hebben om het te delen of zijn we te druk en overbelast om te evangeliseren? Missiewerk is elke dag nodig, vooral als we onze jeugd gaan bereiken die wordt gebombardeerd met zoveel sociale media-netwerken. Vaak hebben we gewoon geen tijd.

Dit is waar GOD TV zo'n geweldig effect kan hebben. Vooral wanneer ze bij het zappen ons kanaal tegenkomen en gaan luisteren, zelfs als het maar voor een paar minuten is, en dat is alles dat nodig kan zijn. Zie je, de aanwezigheid en het werk van de Heilige Geest is krachtig en dit is ons gebed voor onze dierbaren, onze vrienden en onze jonge mensen, dat zij het goede nieuws van Jezus Christus, onze Heer, zullen horen, via GOD TV. Veel getuigenissen bevestigen dat mensen via GOD TV het Evangelie horen.

Vrienden, we hebben je nodig, Afrika is een enorm continent met zoveel culturen en groepen mensen, die nog steeds de reddende genade van onze Heer Jezus moeten ervaren. Je bent een moderne zendeling naar Afrika door de kracht van de media. Bid alstublieft voor ons en steun het werk van GOD TV.

Australazië
Australazië

Regional Director, Wayne Knapman

Een Australische gevangene die op borgtocht was, belde me onlangs om ons te bedanken. Lee heeft een christelijke opvoeding gehad maar het volwassen leven trok hem ver weg van God. Lee had een hoge functie bij een beruchte motorbende en zat in de gevangenis wegens drugsgerelateerde misdaden.

Lee zei: “De dagen in de gevangenis waren de donkerste dagen van mijn leven, maar GOD TV was op mijn kamer te zien. Het was enige dat me er doorheen heeft geholpen”. GOD TV hielp Lee er niet alleen doorheen, hij had een ontmoeting met God en is nu vastbesloten zijn leven volledig te veranderen. God zij geprezen.

Momenteel zijn er meer dan 10.000 mensen in Australië, Nieuw-Zeeland en Vanuatu die GOD-tv in hun cellen kunnen kijken. Dankzij jouw partnerschap blijven we het 'LICHT' naar enkele van de donkerste plekken op aarde dragen! Zonder jou en GOD TV in hun kamers, zullen velen misschien nooit het Evangelie en de vergeving horen die Jezus biedt.

Zoals Lee het zo goed verwoordde: "Ik wil je gewoon bedanken en alle mensen bedanken die hebben geholpen dat voor mij mogelijk te maken".

Bedankt… laten we doorgaan met mensen te bereiken voor Jezus!

Europa
Europa

Regional Manager, Andreas Kebernik

Onze geweldige God doet fantastische dingen in heel Europa!

We zijn getuige geweest van wat God dit jaar in mei in Hamburg, Duitsland deed, toen Reinhard Bonnke zijn laatste Fire-conferentie in Duitsland leidde. Hij kwam terug naar de plaats waar hij opgroeide en werd gedoopt voordat God hem meenam op een ongelooflijke reis naar het continent van Afrika, waar meer dan 78 miljoen mensen tot bekering kwamen tijdens zijn campagnes.

We zagen ook tekenen en wonderen tijdens de Awakening-conferentie in Genève, Zwitserland, waar onze goede vriend Jean Luc Trachsel en zijn genezingsbediening samenkwamen met christenen uit heel Europa, maar vooral die uit de Franstalige landen.

Als je in juni de kans kreeg om de “Awakening Europe” LIVE op GOD TV te volgen, heb je gezien hoe meer dan 10.000 mensen zich in de Wiener Stadthalle in Oostenrijk samenkwamen. Duizenden gingen 's middags ook op straat en op de markt om het Evangelie met de verlorenen te delen. De bediening verstrekte gratis kaartjes, zodat mensen konden worden uitgenodigd voor de avondevenementen waar tijdens de 3 dagen meer dan 950 mensen hun leven gaven aan JEZUS.

Het is zo geweldig om te zien wat GOD in Europa doet door gezalfde evangelisten en gepassioneerde mensen die van Jezus houden. GOD TV is in staat - via jouw ondersteuning - deze geweldige evenementen over de hele wereld uit te zenden.

Donate by Direct:

Please email details of your donation to [email protected] so that we can confirm receipt and thank you.

Bank Name: BANK OF AMERICA
Address: 390 N. ORANGE AVE. ORLANDO, FL 32801
Phone: 1-888-852-5000 x3393
Fax: 407-420-2787
Account Number: 001925993356
SWIFT Code: BOFAUS3N
ABA Routing Number: 026009593
ACH Routing Number: 63100277

Donate by Mail:

GOD TV USA,
PO Box 592247,
Orlando,
FL 32859-9804

Donate by Phone:

Phone: 888-463-1365

Text 9132257734 with the amount you want to give. You will then receive a text back that says, “Almost finished!” Tap the link given to complete your gift to GOD TV.